torstai 21. heinäkuuta 2011

Loman lomassa turkooseja ajatuksia

Viikko mökkeilyä takana, vihdoin hetki blogimaailmassa. Pikapostauksena voinkin laittaa pitkästä aikaa korun.

Jo jonkin aikaa olin pyöritellyt mielessäni turkoosinugetteja, joista halusin kesäksi korun itselleni. Kupari luontui jotenkin sopivasti pariksi turkoosille. Olen tyytyväinen tähän settiin, jota olen jo useamman kerran käyttänytkin. Saatan pidentää joskus yhden linkin verran, jos tuntuu, että pidemmälle korulle on enemmän tarvetta.

Kaula- ja rannekoru (43,5 cm ja 20 cm) River Amazon.
Turkooseja ja kuparia kaikki tyynni.

Nimen antoi mieheni, kun kysyin, mitä koruista tulee hänelle mieleen. Kiitos murusein!

10 kommenttia:

 1. Kyllä muuten hauskasti sopii tuo kupari turkoosin kaveriksi, itse olisin varmaankin sortunut hopeaan, mutta tuosta kuparista tulee jotenkin "enemmän tarinaa" :)

  VastaaPoista
 2. IIHHAAAANA! Toi olis ihan mun. Kuten se musta mandala. Huoh! :)

  VastaaPoista
 3. Upea! Ja miehesi keksimä nimi kuvaa korua enemmän kuin hyvin. Korussa on jotain salaperäistä, ehkä juuri väriyhdistelmästä johtuen.

  VastaaPoista
 4. Kaunis koru. Nuo pronssipallot välissä sopivat koruun hyvin.

  VastaaPoista
 5. Turkoosi on ehdottomasti kesäkorun paras väri :)!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille!

  Turkoosi on jotenkin täydellinen kesäväri. Ehkä se muistuttaa lämpimistä, turkooseista meristä kaukomailla, joista täällä kotomaassa vain haaveillaan... Kupari on sitten sellainen jotenkin "vahva" metalli väriltään. Juuri kuten Haltiakummi sanoi, että tuo mukaan enemmän tarinaa.

  Tiitu, esikoinen vahingossa rikkoi oman Mustan mandalani, joten jouduin ottamaan sen ainokaisen jäljelläolevan mustan riipuksen siihen. Että ei ole ihan heti tulossa uutta, kun en ostele korutarvikkeita tällä hetkellä... : (

  VastaaPoista
 7. Hieno setti!
  Turkoosi on siitä ihmeen ihana, että se hyväksyy seuralaisekseen niin kullan, hopean kuin kuparinkin! Oma kesäsuosikkini on turkoosi + ruskeat turritellat ja savukvartsit...

  VastaaPoista
 8. On muuten niin kaunis setti että... ja sopisi meikäläisen väri- ja ajatusmaailmaan tällä hetkellä.... turkoosi on jostain syystä väri joka kiehtoo tällä hetkellä tosi paljon!

  VastaaPoista
 9. Kiitos hurjan paljon Mags ja Ritva_47! On ihan totta, että turkoosin kanssa käy kaikki nuo metallit - kiitollinen kivi...

  VastaaPoista
 10. Mä pidän aivan erityisesti tuosta ranneketjusta! Ja turkoosista, mutta sehän ei ollut mikään uutinen.

  VastaaPoista

Odotan innolla kommenttejasi!