maanantai 1. marraskuuta 2021

Tämän vuoden Lookfantastic Beauty Box -kokeilu - Tammikuun boksi

Kirjoitin tässä viime vuoden kokemuksiani ensimmäisistä kolmesta Lookfantasticin Beauty Boxista täällä ja täällä. Huomattavasti myöhässä niitä kommentoimassa siis. 🙄 Mutta tällä kertaa olen itse nopeampi reagoimaan, joskin sokkona tilaamani kaksi irrallista Beauty Boxia ovat ilmestyneet tämän vuoden tammi- ja huhtikuussa. Silti tänä vuonna. 😉

Lookfantasticilla oli näitä bokseja tilattavissa sokkona yksitellen ja niitä oli vielä kaksi jäljellä. Tammikuun laatikko oli kauniin vaaleanlila. Tykkään näistä laatikoista - käytän ne uudelleen lahjalaatikoina.
Jokaisessa Beauty Boxissa luvataan olevan kuusi kuukausittain vaihtuvaa tuotetta. Kuukausihinta on sitä halvempi, mitä useamman kuukauden tilaa: 1 kk 20e, 12 kk 15,50e/laatikko. Itse sain näistä jonkun alennuksen, muistaakseni kaksi kappaletta maksoi yhteensä 25e.

"All that you are is enough"

Laatikoissa on mukana aina kuukauden EDIT-lehti, jossa kerrotaan tuotteista tarkemmin, saatetaan haastatella tuotteiden valmistajia tai muuta. Joka laatikossa on myös kuukauden voimalause.

All that you are is enough.
Tammikuun tuotteina tuli enimmäkseen entuudestaan itselleni tuntemattomia merkkejä, mutta sentään pari merkkiä, jotka tunnistan. Yhtään jo kokeilemaani tuotetta ei laatikosta löytynyt. Tutuin merkki oli Starskin, jonka maskeja olen joskus kokeillut. Tällä kertaa tuli maski käsille: Nourishing Double-Layer Hand Mask Gloves. Hinnaksi tälle maskille löysin reilu 10e.

En ole vielä tätä kokeillut, sillä se vaatii 15 minuuttia paikallaan oloa ilman käsiä... Mutta olen kyllä innostunut kokeilemaan kaiken käsidesillä lotraamisen jälkeen kosteuttamaan kuivia käsiäni.
Pieni matkakokoinen hopeanvärinen tuubi Verso-nimiseltä merkiltä sisältää Verso Eye Cream 5 Extra Nourish -silmänympärysvoiteen 7ml. Myytävä koko (linkistä) on 20 ml ja hinta tyypillisesti noin 60e paikkeilla. Voisi ehkä arvioida tämän koon maksavan noin 20e.

Itselleni tuntemattomalta, ranskalaiselta SVR-merkiltä mukana on Hydraliane Légère Crème Hydratante Intense 40 ml. Tuote on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle, joten minä kuivaihoisena en liene parasta kohderyhmää. Tuote on hyvinkin kohtuuhintainen, SVR:n omilla sivuilla 13,50e. Odotan mielenkiinnolla, riittääkö kosteutus itselleni, kun mennään kohti talvikautta ja patterien kuivattamaa sisäilmaa.

Neljäs tuote on So Eco -merkin Complexion Sponge -meikkisieni, ovh n. 7e, mutta tätä kirjoitettaessa tarjouksessa LF:n sivuilla 5,45e. Itselläni on eri valmistajien erikokoisia meikkisieniä ja huomaan, etten ole niitä juurikaan käyttänyt viime aikoina. Voidemaisiin meikkituotteisiin siirryttyäni, laitan usein myös meikkivoiteen käsin, peitevoiteen silmien alle taputtelen nimettömällä, eikä varsinaisten meikkisienten tarvetta itselläni ole. Tämä tuote mennee jommalle kummalle tytölleni.
Paketissa oli myös yksi hiustuote, joihin suhtaudun aina hiukan tympeämmin kuin muuhun kosmetiikkaan tai meikkeihin, koska koen, että hyvin usein tuotteet ovat maskeja tms., joita en juurikaan harrasta - en lähinnä muista, että maskejakin voisi hiuksiin laittaa, tai se on liian työlästä. Tälläkin kertaa se on nimenomaan maski: Grow Gorgeous Balance Shine-Enhancing Overnight Mask 30 ml, eli kokeilukoko, jonka hinnaksi arvioin 7e. Varsinainen myyntikoko on 200ml ja n. 30e, kuten linkistä huomaa.

Tutkin tämän tuotteen käyttöohjetta ja se tosiaan laitetaan kuiviin hiuksiin koko pituudelta, päänahkaankin ja annetaan vaikuttaa yön yli, jonka jälkeen se pestään aamulla pois. Huoh, kuulostaa ihan kauhealta, että pitäisi olla mönjää päässä koko yön! Vaikka olisi kuinka hyvä tuote, en usko, että ryhdyn yön yli maskin käyttöön.
Tammikuun laatikon viimeinen tuote on Sleek MakeUP Matte Me Liquid Lipstick 6ml sävyssä Roasted Almond. Sleekhän on edullinen merkki ja tämän huulipunan saa alle 7 eurolla nettikaupoista ainakin. Sleek on tuttu merkki Lookfantasticin joulukalentereista - meikkejä edulliseen hintaan. Itselläni taitaa olla joku Sleekin highlighter-palettikin olemassa, joskaan ei käytössä tällä hetkellä.

Näistä tuotteista kokeiluun menee ainakin Starskin käsimaski - kun löydän ajan, jolloin en tarvitse käsiäni varttiin. Samoin silmänympärysvoide menee kokeiluun - olen aina etsimässä uutta ja parasta silmänympärysvoidetta. Tällä hetkellä käytössä Cliniquen klassikko All About Eyes, jota olen vuosien varrella aiemminkin käyttänyt. Kasvovoidetta kokeilen varmasti, kun nykyinen hupenee, että sopiiko se. Ja jos ei sovi, saattaa sopia äidilleni. Huulipunaakin kokeilen, vaikka epäilen, että sävy on liian lämmin viileään ihonsävyyni, mutta sen näkee, kun kokeilee.

Eli neljä kuudesta tuotteesta kokeiluun/käyttöön hintaan 12,50e. Ihan ok hinta. Toimituskuluja tilatessani ei tullut, koska tilasin samalla muutakin, eli hinta minulle oli tosiaan 12,50e. Tuotteiden arvo lienee suurin piirtein 64e. Tosiasiassa niiden arvohan riippuu siitä, mitä tulee käyttöön oikeasti. Mutta laskennallisesti paketti oli moneen kertaan hintansa väärti.

Seuraavalla kerralla sitten kuvaus tuosta huhtikuun laatikosta!

Ei kommentteja: