sunnuntai 2. tammikuuta 2022

Lookfantasticin joulukalenterin luukut 12-19

Huh huh, joulukuu vilahti hetkessä ohi ja uusi vuosi jo alkanut.

Huikean upeata uutta vuotta 2022!

Minulla jäi kalenteriluukkujen raportointi pahasti kesken 11. päivän jälkeen, joten jatkan homman loppuun parin postauksen ajan. Viimeisen luukun jälkeen kerron myös, olinko tyytyväinen kalenteriin vai en, ja aionko jatkaa tilaamista vielä 2022.

Yllä kuvissa luukuista 1-11 tullut kosmetiikka. Ja siitä jatkamme sitten suoraan luukun 12 sisältöön: 
Percy & Reed I Need a Hero! Wonder Balm Hair Primer 30ml. Isomman tuubin hinta näyttää 19 puntaa, joten tämä voisi olla sitten jotain 9 punnan paikkeilla eli 11 euroa.
Jaa-a, hiusprimer, jota voi laittaa pyyhekuivattuihin hiuksiin joko sellaisenaan tai pohjustamaan muita hiustuotteita. Tai voi laittaa pienen määrän kuiviin hiuksiin tuomaan selkeyttä ja erottuvuutta - varmaan omaan luonnonkiharaan ja "karvaiseen" pörrööni passeli tuote. Mutta siis taas matkatuote. Hiustuotteissa matkakoot ovat erityisen mitäänsanomattomia, koska tuotehan loppuu melkoisen nopeasti!
Well, jospa 13. luukku toisi jotain kiinnostavampaa! Ja kyllä vaan, kiinnostava meikkituote, jollaista en ole kokeillut aiemmin: ICONIC London Illuminator sävyssä Original 2,8ml, kun normikoko on 13,5ml. Hinta arviolta 8e.
Toki kiinnostava hohtotuote, jonka voi sekoittaa meikkivoiteeseen, kasvovoiteeseen tai primeriin - tai sitä voi käyttää myös keholle. Toki tämä pikkuruinen näyte riittänee muutamaan pisaraan per käyttökerta ja kasvoille.
Meikkituotteita on ollut kalenterissa suht vähän tähän mennessä, joten melkein mikä tahansa meikkituote on varsin jees tässä vaiheessa. Luukusta numero 14 löytyy kuitenkin voidetuubi, joka näyttää olevan silmänympärysvoide, joka on tarkoitettu koko kasvoille. Hmm. Eli AHC Hydrating Essential Real Eye Cream for Face 10ml. Normikoko on 30ml ja sen hinnan perusteella tämä matkakoko lienee jotakuinkin 12e.
Silmänympärysvoiteet ovat yleensä aika pienesti pakattuja muutenkin, joten tämä tuote menee taatusti käyttöönn matkavoiteena.
Leveä luukku numero 15 lupaili jotain erityistä ja tarjoili kasvovoiteen, joista tykkään aina: REN Clean Skincare Overnight Glow Dark Spot Sleeping Cream 15ml. Mutta matkakoko (yllätys). Sen hinta lienee jotakuinkin 17e. Mutta todellakin, jos luukuissa on eri kokoja, mielestäni sisällön pitäisi noudattaa jollain lailla luukun kokoa - ainakin silloin, jos luukku on isompi kuin yleensä. Hienoinen pettymys siis oli tämä.
Ison luukun pettymyksen jälkeen en kauheasti odottanut luukulta 16. Mutta ilokseni sieltä tuli täysikokoinen Bubble T Rhubarb & Custard Bath Fizzer -kylpypallo, joka sopii minulle kuin nenä päähän - meillä sattuu olemaan kylpyamme. Hinta Bubble T:n sivuilla 100g pallolle on reilut 7e. Ja mikä ihana tuoksuyhdistelmä - raparperi ja vanukas!
17. luukusta tuli matkakokoinen putkilospray, this works Stress Check Mood Manager 10ml. Sen hinta lienee jotain 6 euron paikkeilla, täysikokoisena hinta on 18e. Sprayn tarkoitus on tuoksun avulla vähentää stressiä. Sitä voi suihkuttaa petivaatteisiin, ilmaan, vaatteisiin ja hengittää rauhoittavaa tuoksua tarpeen mukaan. Hmm, en tiennyt tällaista tarvitsevani, mutta mikäpä siinä, voihan sitä kokeilla!
Luukku numero 18 vaikutti lupaavalta laatikkoa ulospäin vetäessä: siellä oli jotain painavaa. Sieltä tulikin lasipurkki, mikä selitti laatikon painon: Christophe Robin Cleansing Purifying Scrub with Sea Salt 40ml. Täysikokoinen purkki on 75ml, että jälleen matkakoko, toki paljon parempi kuin 10ml. Hinta-arvioni tälle 40ml purkille on 10e.

Ensin luulin, että tämä on vartalonkuorintatuote, mutta tarkemmin etikettiä tarkasteltuani tajusin, että tämä on pesevä kuorintavoide päänahalle. Tuote sopii herkälle ja rasvoittuvalle päänahalle. No, itselläni on juurikin herkkä ja kuiva päänahka, erityisestei talvella, että toivottavasti se toimii kohdallani hyvin. Silti hienoinen pettymys jälleen uudesta hiustuotteesta.
Tämän postauksen viimeinen tuote tuli luukusta numero 19: Rodial Dragon's Blood Sculpting Gel 15ml. Jälleen matkakoko, mutta onneksi ihonhoitotuote. Täysikokoinen tuote 50ml maksaa 100e, joten tämä lienee jotakuinkin 17e. Yleensä matkakoot eivät ole hinnaltaan täysin suhteessa prosenttimäärään täysikokoisesta tuotteesta, etenkin, jos pakkaus on samanlainen, eli pistän arviohintaan aina euron tai pari ylimääräistä, toki tuotteen lähtöhinnasta riippuen.
Edellisen kalenterin Rodial-tuote, misellivesi, oli kyllä pettymys, turhan kuivattava ja ei mikään hyväntuoksuinen tuote, että katsotaan, mitä tällä nyt sitten muotoillaan ja miltä tuote tuoksuu. Itselleni on tärkeää tuoksut ja siten esim. niin sanotut tuoksuttomat tuotteet eivät oikein osu - pahimmillaan ne haisevat pahalta (muka tuoksuttomalta). ;)
Edellisen kalenteripostauksen jälkeen saatujen tuotteiden arvo oli n. 151e. Nyt nämä luukkujen 12-19 tuotteet nostavat kaikkein tähänastisten tuotteiden arvoksi 239 euroa vs. ostohinta 95e.

Kun miettii tuotteiden arvoa ja kalenterin hintaa, toki tuntuu, että on saanut jo yli kaksi kertaa enemmän tavaraa kuin mistä maksoi, mutta itse tykkään tarkastella myös käyttömielessä, että kuinka todennäköisesti tuotteita tulee käytettyä, ja sen mukaan arvioida kalenterin todellista arvoa.

Jos tällainen pohdiskelu kiinnostaa, kannattaa kurkistaa viime vuoden kalenterin sisällöstä tekemääni arviota - mitä tuotteita vuoden 2021 tuli käytettyä ja mitä aion vielä käyttää, ja mitkä tuotteet eivät joko sopineet minulle tai olivat tavalla tai toisella turhakkeita.

Palaan loppuluukkuihin pian - oliko kalenteri lopulta hitti vai huti omalla kohdallani!

Ei kommentteja: