perjantai 18. joulukuuta 2009

Ongelmat kommenttien jättämisessä toivottavasti ohi

Sain ihanan aktiivisilta ihmisiltä useammaltakin viestiä, ettei kommenttien jättäminen oikein pelitä blogissani. Uutena bloggailijana sitten tutkin asetuksiani ja löysin sieltä ruksin, että kommentteja saavat jättää vain rekisteröityneet. Hups!

No, kävin poistamassa tuon rajoituksen, mutta hetkeksi jätin kirjaintunnistuksen (sillä on kyllä joku oikeakin nimitys, jota en juuri nyt muista) päälle automatisoidun spämmin varalta, mutta se nimenomaan ei kuulemma toimi. Se voi olla tämän valitsemani templaatin ongelma, enkä vielä osaa sitä korjata. Pitää konsultoida aviomiestä, jolla on ymmärrystä html-koodista enemmän.

Joka tapauksessa, poistin tuon kirjaintunnistuksen myös, eli kommentin jättämiselle ei pitäisi nyt olla enää mitään rajoituksia. Mutta älkää kovasti ruoskiko minua, jos siellä jotain sotkua vielä onkin, koska opettelen vielä... : )

Ihanaa niitä kommentteja on saada. Kiitokset sekä onnistuneesti jätetyistä kommenteista että niistä, jotka eivät suostuneet päätymään blogisivulleni, mutta joista onneksi kuulin muita reittejä pitkin!

4 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Testaanpa nyt tätä kommentointia, kun eilen ei millään onnistunut. Minullakin on kyllä se sanavahvennus käytössä omassa blogissani ihan ongelmitta, mutta joku muu siinä jumitti siitä eteenpäin pääsyssä.

Mirka kirjoitti...

Nyt näytti onnistuvan!!! Kokeilehan vielä sen sanavahvistuksen palauttamista, mutta pidä muut asetukset ennallaan.

Hieno blogi sinulla! Piti siis eilen sanomani, että ensimmäinen blogikirjoituksesi oli todella hieno. Jatka vaan valitsemallasi tiellä, se on taatusti "suoritusarkea" antoisampaa.

Leonida kirjoitti...

Hei Mirka!
Ihanaa, että ekat ajatukseni miellyttivät! Tuntuu olevan vielä vähemmän aikaa jalostaa päänupin sisältöä kuin tehdä koruja, koska olen niin harvoin vain omassa seurassani, mutta ehkä niitä ajatuksia vielä saan tänne "kirjailtua". Korutarinoita on helpompi laittaa tänne, kun on jotakin konkreettista antaa kuvien muodossa.

Palautin sanavahvistuksen nyt koeluontoisesti takaisin.

Leonida kirjoitti...

Ja nyt otin sanavahvistuksen pois, sillä mieheni testasi kommentin jättämistä ja näyttää siltä, että sanavahvistuskohdassa ei ole paikkaa, minne kirjoittaa kyseinen sana. Toisin sanoen, rajoitukset on nyt poistettu!