torstai 17. joulukuuta 2009

Lämmin ajatus helmettiläiselle

Esittäydyin toissapäivänä kaikkien helmihullujen kokoontumispaikalla eli Helmetin foorumilla. Sen tuloksena sain ensimmäisen nimeltä tietämäni blogivierailijan, eli Katrin, joka kurkisti korujani ja laittoi mukavan kommentin foorumiin. Olen muuten seurannut hänen korublogiaan syksystä alkaen!


Se kyllä lämmitti hurjasti mieltä, että joku muu kuin oma äiti, aviomies tai hyvä ystävä on käynyt katsomassa blogiani. Kyllähän tuo kävijälaskuri näyttää siltä, että muitakin kävijöitä on ollut, mutta ei kävijöistä tietenkään ole tarkempaa tietoa. En ole kertonut blogistani vielä kellekään muulle läheiselle kuin yllämainituille kolmelle. Ehkä jotenkin arastelen tällaista julkista ajatusten (ja korujen) jakamista niiden kesken, jotka tuntevat minut muunakin kuin Leonidana. Toki livenä esittelen mielelläni korujani, ja lahjoina niitä on lähtenyt matkaan jo melkoisesti.


Joka tapauksessa, tänään laitan tänne pari kuvaa vain yhdestä korusta ja se on Katrille kiitokseksi ensimmäisestä blogikäynnistä ja kauniista sanoistaan. Koru on melko uutta tuotantoa ja ollut vasta pari kertaa kaulassa. Kokeilin valokuvaamisessa korupuuta, mutta sen olisi parempi olla valkoinen. Ehkä jonain puuhakkaana päivänä maalaan sen spraymaalilla valkoiseksi!

Kaula- ja rannekorut (53 ja 19,5 cm) Purple patch - hyvän onnen jatkumo.
Ihania, ihania ametisteja, hopeoituja helmiä ja korunosia sekä ovaalit ketjulenkit mikäliemetallia. Olisin toivonut hopeoitujen "keskushelmien" olevan samankokoisia ametistien kanssa, mutta aina ei saa kaikkea, mitä haluaa... Olen tykännyt koruista tällaisenaankin.

Tämä korun nimi, Purple patch - hyvän onnen jatkumo, on siis suoraan jostakin nettisanakirjasta, ja koska se kuulosti aivan jonkun jenkkileffan suomennetulta nimeltä, otin sen sellaisenaan käyttöön. Toisaalta, pidän violetista ja ametisteista, ja pidän itseäni elämässäni todella onnekkaana. Nimi sisältää siis toiveen onneni jatkumisesta.


Tämä oli tässä tällä kertaa. Lisää seuraa varmasti lähipäivinä...


5 kommenttia:

anna kirjoitti...

ihana setti <3 varsinkin kaulakoru on kovin kaunis. ei uskoisi, että olet tehnyt koruja vasta vähän aikaa, niin nättejä ovat.

Leonida kirjoitti...

Kiitos Anna! Ideoita on toistaiseksi riittänyt tosiaan enemmän kuin sitä kaivattua aikaa. Toivon myös teknisten taitojenkin kehittyvän ideoiden tasolle. : )

Mags kirjoitti...

Blogilistalla näin uuden nimen ja tunnistin tuon puna-harmaan korun :-)
Tämä ametisti-setti on ihastuttava!

Yritin kommentoida aiemmin, mutta kummallisesti jumittaa...

Leonida kirjoitti...

Kiitos kommentista, Mags! Tuntuu rohkaisevalta, että saa muilta kokeneemmilta koruntekijöiltä vähän mielipiteitä, kun on kuitenkin itse niin alussa tässä hommassa...

katri kirjoitti...

Kiitokset. :) Täällä punastelen minä mielissäni.

Koru on kaunis ja tyylikäs. Ametisti on muuten yksi suosikkikivistäni ja oikeastaan ensimmäinen mihin tykästyin.

Tervetuloa helmien kiehtovaan maailmaan. Jatka samaan malliin. :)