sunnuntai 20. maaliskuuta 2022

Vielä yksi vuoden 2021 LF Beauty Box: Black Friday!

Tilasin viime vuonna yhteensä kolme Lookfantasticin Beauty Boxia, joista kaksi mysteerilaatikoina - eli jo aiemmin julkaistuja laatikoita sokkona - sekä Black Fridayn erikoislaatikon. Näiden lisäksi sain erään tilauksen yhteydessä ilmaisen ylläritoimituksen, josta kirjoitinkin jo täällä.

Muistin vasta, että tämä jäi kirjaamatta tänne muistiin, joten pitää käydä toimeen. Black Fridayn nimissä myydään ihan vaikka ja mitä ja isoilla "alennuksilla". Lainausmerkit sen vuoksi, että ikävä ilmiö nykyään on, että hintoja hilataan sopivasti ennen Black Friday -viikkoa korkeammalle, jotta alennusprosentit näyttävät paremmilta. Toki kaikki eivät sitä tee, mutta sen verran siihen törmää, että yllättävän yleistä ilmeisimmin.

No, minä olin tilaamassa joululahjoja Lookfantasticilta ja tämä boksi oli siellä tarjolla, enkä tietenkään jättänyt tilaisuutta käyttämättä, koska rakastan yllätysbokseja, eikä hintakaan ollut liian suuri, 18 euroa.
Boksi oli tuttuun tapaan tukevaa kartonkia ja väritys aina ihana vaaleanpunainen-musta. Mukana lehdykäinen, jossa kerrotaan kustakin mukanaolevasta tuotteesta, joita oli jopa 11 kappaletta.
Mukana oli useampikin itseäni kiinnostava tuote, joista ehkä ensimmäisenä esittelen Elemiksen, joka on yksi lempimerkkejäni, johon en kuitenkaan rahojani yleensä tuhlaa. Tällä kertaa tuote on oranssiin tuubiin pakatusta Superfood-sarjasta Elemis Superfood AHA Glow Cleansing Butter 20 ml. Täysikokoinen 90 ml tuote maksaa 38,45 €.

Tätä kokeilen mielelläni vaikka reissuun lähtiessäni. Sain aiemmasta kaupan päälle tulleesta beauty-pussukasta tälle parin Superfood Glow Priming Moisturiserin, ja molemmat odottavat seuraavaa pikkureissua.
Toinen kiinnostava tuote on tuossa kuvassakin spraypullo vieressä - itseruskettava suihke kasvoihin:
MineTan Rose Illuminating Facial Tan Mist 100 ml. Tämä täysikokoinen tuote on kohtuuhintainen, n. 15 euroa. Tälle tulee käyttöä ihan juuri pian!
Kolmas tuote on meikkituote, nestemäinen luomiväri Eyeko Galactic Lid Gloss sävyssä Luna 4 ml. Täysikokoinen tuote 8 g maksaa 16,95 euroa. Tätä en ole päässyt vielä kokeilemaan, sillä olen tehnyt eätöitä koko talven, eikä tässä ole kauheasti juhlimassakaan vielä käyty. Saa nähdä, millainen tämä on. 

Aiempi erittäinkin kehno kokemus Eyekon ripsivärin kanssa saa pitää odotukset maltillisina, mutta maskara on yksi vaikeimmista meikkituotteista saada täydelliseksi, joten ehkä tällainen nestemäinen luomiväri voisi olla helpompi.
Kiinnostavin ja ehkä merkkinä kaikkein kallein tässä boksissa on Aurelia Probiotic Blemish Hero 15 g. Tämä täysikokoinen finnituote maksaa 20,45 euroa. Vaikuttavana aineena ainakin salisyylihappo. Tälle tulee varmasti jossain vaiheessa käyttöä, vaikken kovin usein näppylöitä saakaan.
Seuraavaksi tulee mieleen Molton Brown Vetiver & Grapefruit Body Wash 100 ml. Täysikokoinen 300 ml tuote maksaa 24,95 euroa. En ole vielä tätä itse asiassa muistanut haistaa, ja nyt on nokka tukossa, niin ei auta nuuhkia. Otan mukaan kesäreissulle!
Seuraava matkakokoinen tuote on Balance Me Rose Otto Face Oil 10 ml. Täysikokoinen tuote 30 ml maksaa noin 35 euroa. Tätä kasvoöljyä käytetään tippoina: ohjeen mukaan otetaan kaksi tippaa kämmenille ja hierotaan pyörivin liikkein kasvojen, kaulan ja dekolteen puhdistetulle iholle. Varmasti voisi lähteä mukaan kesän reissulle.
Ilokseni laatikossa oli enimmäkseen muita kuin hiustuotteita, mutta toki yleensä kaikissa näissä on jokin hiustuote. Niin tässäkin ja tällä kertaa se on matkakokoinen Palmer's Coconut Oil Conditioning Shampoo 50 ml. Täysikokoinen shampoo on niinkin iso kuin 400 ml ja hintaa n. 7 euroa.

Tämä on oikeastaan ainoa tuota, jota en välttämättä itse käytä, ellei se tunnu sopivan erityisen hyvin päänahalleni. Silti tällaisten laatikoiden hiustuotteena shampoo on aina parempi kuin jokin matkakokoinen pieni, hieno, mutta konstikas hoitotuote. Niitä on nähty aika monia jo.
Seuraavan tuotteen olen ottanut tänä talvena käyttöön ja pidän siitä kuivan ihoni yökosteuttajana. Se on
REN Evercalm™ Overnight Recovery Balm 30 ml. Tämän täysikokoisen tuotteen hinta on 48,45 euroa.

Voide on hyvin kosteuttava kuivalle iholleni ja se on jännän paksua. Tarkoitus on, että sitä otetaan sormien väliin ja lämmitetään hiukan ennen kuin levitetään puhdistetuille kasvoille. Tuote sopii herkälle iholle. Olen ottanut aiemmasta boksista saamani Renin päivävoiteen käyttöön tämän rinnalle ja olen siihenkin tyytyväinen.
Tähän asti jokaisessa Beauty Boxissa on ollut mukana jonkinlainen naamio, niin tässäkin:
111Skin Rose Gold Brightening Facial Treatment Mask. Maski maksaa noin 23 euroa. Ainesosina on mainittu 25 karaatin kulta, jota mukana on jossain muodossa. Varmaan on on sitten todella hyvä. ;) 
Jäljellä on vielä pari tuotetta, joista toinen on meikkituote. Tällä kertaa se oli täysikokoinen huulipuna, jollaisen sain myös kaupan päälle saamastani pussukasta: Revlon Classic Super Lustrous Lipstick sävyssä Rose Wine. Hinta on noin 9,50e.

Väri on kaunis punainen, ja nyt niitä on minulla jopa kaksi. :D 
Black Fridayn Beauty Boxin vihonviimeinen tuote on ihanalta merkiltä Rituals: Rituals of Mehr
Body Cream
70 ml. Täysikokoinen tuote on 220 ml kokoinen ja maksaa noin 20 euroa. Tulee käyttöön matkalle ilman muuta.
Tässä Black Fridayn boksissa oli todella monta hyvää tuotetta, eikä oikeastaan yhtään sellaista, josta tulisi fiilis, että turhake tai pettymys. Tässä laatikossa tuli 18 eurolla kyllä todella monta hyvää tuotetta, myös täysikokoisia. Hyvä paketti!

Olenkin ollut näihin Beauty Boxeihin tyytyväisempi keskimäärin kuin Lookfantasticin parin viime joulun kalenteriin, joista aion pitää nyt tauon, ellei tämänvuotinen ole alkukurkkauksella jotenkin erityisen hyvä.

Ei kommentteja: