sunnuntai 30. tammikuuta 2022

Viime vuoden lopun ilmaiset kosmetiikkayllärit

Kun viime vuoden loppupuolella tilailin kosmetiikkaa netistä, lahjoiksi ja muuten, tuli vastaan pari kivaa ylläriä. Minä siis tykkään Mystery Boxeista, ja niitä Lookfantasticilta olen tilannut ja kirjoittanutkin niistä tuossa aiemmin. Tilasin jotain kampetta ihan marraskuun lopussa ja tilaukseen tuli kaupanpäällisenä ilmainen Mystery Box!

Ah, yllätys ja vieläpä ilmainen, mikä voisi olla sen hauskempaa! Olin itse asiassa hyvin iloinen, kun paketin sain, sillä tuotteet oli pakattu pieneen kosmetiikkalaukkuun, jolle keksin kyllä aina käyttöä - joko meikkien tai askartelutarvikkeiden säilytyksessä.

Yleensä Lookfantasticin mysteerilaatikot tulevat kauniissa ja aika isoissakin lahjalaatikoissa, jotka menevät uusintakäyttöön toki nekin, mutta tämä pakkaustapa oli mukavaa vaihtelua tällä kertaa.

Meikkipussissa oli kuusi tuotetta, kuten mysteerilaatikoissa yleensäkin. Vielä paremman mielen teki se, että tämä oli kaupanpäällinen ja mukana kannaltani varsin hyvät tuotteet!

Olen täällä nurissut Lookfantasticin joulukalenterien laadun huononemisesta parina viime vuonna, sillä moninaisten matkakokoisten tuotteiden lisäksi erilaisten nimenomaan matkakokoisten hiustuotteiden määrä on noussut. Yleisesti ottaen en kaipaa mitään matkakokoisia hiustuotteita, elleivät ne ole shampoota tai hoitoainetta, hiuksiin jätettävää tai huuhdeltavaa. Millekään maskeille tai muille extramoninaisille ja pitkän vaikutusajan tuotteille ei itselläni ole mitään käyttöä.

Tässäkin pussukassa tuli yksi hiustuote, tuo suurin pullo kaikista: Grow Gorgeous Defence antipollution leave-in spray 60 ml. Täysikokoisen 150 ml tuotteen ovh on 27,45e.

Tämä tuote on spray-muotoinen ja se on hiuksiin jätettävä. Pesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin suihkutellaan ja annetaan kuivua. Suojaa hiuksia ilmansaasteilta, värin haalistumiselta ja kuumudelta. Tosin, sopii paremmin hiukan rasvaisemmille hiuksille kuin itselläni, mutta helppo kokeilla, että onko jees. Riittävän yksinkertainen käyttöohje!

Toinen kiinnostava tuote pussukassa on Elemis Superfood Glow Priming Moisturiser 20 ml. Täysikokoinen 60 ml tuote maksaa 49,45e. Tykkään tosi paljon Elemiksen tuotteista, erityisesti kasvovoiteista. Tätä tuotetta laitetaan kasvoille aamuisin puhdistuksen jälkeen. Nettisivujen mukaan 3-in-1-monitoimivoidetta voi käyttää päivittäisenä kosteusvoiteena, kosteuttavana meikkivoiteena tai korostustuotteena, jolla lisätään ihon luonnonmukaista loistavuutta.

Sinänsä mukava juttu, että Black Fridayn Mystery Boxissta löytyi saman Superfood-sarjan toinen tuote kokeiltavaksi.

Kolmas mielenkiintoinen tuote liittyy itserusketukseen: MineTan Cucumber Face & Body Tan Mist 30 ml. Tämäkin on spray-muotoinen ja ihan mielelläni lähden kokeilemaan. Täysikokoinen tuote on 177 ml ja maksaa 14,95e. Tuote on tarjoaa asteittaisen itserusketuksen, mikä sopii minulle.

En oikein ole jaksanut koskaan harjoitella laittamaan itserusketusta niin hyvin, ettei jäisi jotain raitoja. Mieluummin sitten menisin suihkurusketukseen, jotta tulisi tasainen rusketus, ja kotona sitten voi kokeilla tällaisia pikkuhiljaa päivettäviä tuotteita.

Seuraava tuote onkin Starskin VIP 7-second Luxury All-Day Mask 1 kpl. Viiden maskin pakkaus maksaa 10,45e. Pidän kaikenlaisista kasvomaskeista, vaikka muistan käyttää niitä turhan harvoin. Tämä on ihan mielenkiintoinen maskiversio, sillä siinä hinkataan ensin maskin toisella puolella kasvoja seitsemän sekunnin ajan ja sen jälkeen taputellaan toisella puolella jäljellä olevat seerumit ihoon. Sitä voi käyttää ennen meikkiä, sillä se toimii ikäänkuin pohjustuksena meikille. Ehdottomasti kokeiluun!
Koska olen meikki-aficionado, eli voisi sanoa, että harrastan meikkejä ja rakastan niitä keräillä, mielestäni kaikissa hyvissä mysteeribokseissa ja kosmetiikkakalenterissa on jotain täysikokoisia meikkituotteita. Vaikkei meikkaustilanteita niin kovin paljon koronavuosina ole ollutkaan, enkä lainkaan epäröi kulkea vaikkapa lähikauppaan ilman meikkiä, on tullut ostettua kaikenlaisia meikkejä tänäkin aikana, kuten iso kasa Trinny Londonin tuotteita.

Siispä tämä ilmaismysteeriboksi oli hyvä. Mukana on täysikokoinen Revlon Super Lustrous Lipstick sävyssä 225 Rosewine. Lookfantasticin sivuilla huulipunan hinta on 10,45e, mutta tätä kyseistä sävyä sieltä ei enää löydy.

Aivan ihana sävy, kaunis hillitty punainen, ei mikään paloautonpunainen, kuten kuvasta näyttäisi. Jostain syystä tämä puna näyttää aivan eri sävyiseltä tässä juttua kirjoittaessa kuin vaikkapa tuolla tiedostonhallinnan puolella, saati sitten livenä. Sävy on siis murrettu punainen, ei lainkaan niin kirkas, kuin ylläolevista kuvista voisi päätellä. Todella outoa, että sama kuva näyttää eri sovelluksissa avattuna ihan erilaiselta! Pitäisi varmaan jotenkin kalibroida tämä kotiläppärin näyttö.

No, anyway, ilmaisen mysteeriboksini viimeinen tuote on Illamasqua Beyond Liquid Highlighter 2 ml sävyssä OMG. Ovh täysikokoiselle 15 ml tuotteelle on 27,45e.

Tätä kevyttä, nestemäistä korostusväriä voi käyttää sellaisenaan poskipäihin amorinkaareen tai kulmaluulle, mutta sitä voi myös sekoittaa primeriin, jolloin kasvoihin pitäisi tulla keijupölynomaista hehkua, jos on uskominen Lookfantasticin tietoja tuotteesta...

Ilman muuta tätä kokeilen, kun tulee joku sopiva sauma. Ehkei tule kaivettua tätä arkiaamuina esiin, kun meikkaan Teams-palavereja varten, mutta kyllä tämän vuoden aikana tulee sellaisia juhlia, joihin vähän keijupölyä kannattaakin iholle sivellä.

Kaiken kaikkiaan oikein kiva ja onnistunut ilmaisboksi, josta tuli hyvä mieli.

Seuraava kosmetiikkaesittelyni onkin sitten Lookfantasticin Black Friday -mysteeriboksista.

Ei kommentteja: