perjantai 29. tammikuuta 2010

Jotain vanhaa, jotain uutta, jotain annettua, jotain turkoosinvihreää

Nyt on taas hyvä hetki tehdä korujuttu tänne. Olen nyt halukas saamaan "korubacklogin" eli vanhimmat korukuvat esiteltyä, jotta voin keskittyä uuteen. Pitää siivota vanhaa uuden tieltä.

Ensimmäisenä vanhana, mutta myös annettuna koruna syyskuinen rannekoru sisarelleni. Annoin sen lahjaksi Sesame Street -korun kanssa, ja ne sopivatkin hyvin yhteen. Tämä oli kyllä erityisen nopea tehdä, koska ketju ja lukko olivat valmis osto Hobby Pointista. Tein tämän sisareni toiveiden mukaisesti ja niinpä lopputulos oli varma miellyttäjä!

Rannekoru 19,5 cm How Charming!
Hopeoitu ketju tappilukolla, lasihelmi, antiikkihopeanvärisiä helmiä. Korunosat osin hopeoituja, osa korumetallia.

Toisena koruna lisään vaihtokauppana entiselle työ-, nykyiselle kaverilleni tekemäni kaulakorun. Sain itselleni pipon ja toinen on tulossa. Myös villasukat kuuluvat kauppaan, johon lisään vielä toisen kaulakorun.

Kaulakoru 45-50 cm  Kaunis arki -vaaleanpunainen sarja.
Makeanvedenhelmiä, vaaleanpunaisia makeanvedenhelmiä, siemenhelmiä, hopeoituja välihelmiä sekä iso hopeoitu riipushelmi Swarovskin black diamond -värisen biconen kera. Kaikki korunosat hopeoidut.

Vanhat ja annetut tulivat tuossa yllä, joten jäljellä on uutta ja turkoosinvihreää... Aiemmassa postauksessani mainitsemani vuoden ensimmäinen koru on tässä.

Kaulakoru Comme des eméraudes au glacier (Kuin smaragdit jäätiköllä).
Lasihelmiä sekä hopeoituja välihelmiä. Korunosat hopeoidut.

Ei kommentteja: