sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Korupiristysruiske itselleni

Tässä on mennyt mietinnät niin syvällisiksi, että ehdottomasti tarvitsen korupiristystä tähän väliin. Tein tuossa pari päivää sitten jopa ensimmäisen korun sitten marraskuun. Siitä tuli nimeltään Comme des eméraudes au glacier, mikä tarkoittaa "Kuin smaragdit jäätiköllä", vaikka pitkulaiset lasihelmet, joita käytin, ovat turkooseja! Tietyssä valossa koru on tosiaan täynnä vihreää höystettynä hopealla ja kirkkailla foliolasisydämillä (niistä tuo jäätikkö).

Ikävä kyllä korun kuvaamiseen saattaa mennä vielä hetki, joten mennee vielä pidempi hetki ennen kuin saan sen tänne näytille. Ajattelin tehdä sille vielä kaveriksi rannekorunkin, ja jos oikein innostun, niin ehkä korviksetkin.

Mutta, siis piristääkseni itseäni, katselin korujani ja mietin, että nyt tarvitaan keveyttä ja heleyttä vanhempien korujen edustajaksi tänään. Siispä tässä tulee ensimmäinen makeanvedenhelmistä tekemäni kaula- ja rannekoru. Olen kyllä miettinyt korun purkamista, sillä jotenkin en onnistu tykästymään tuohon hopeoituun aaltoputkihelmeen. Pidin koruja alussa jonkun verran, mutta nyt ne ovat jääneet muiden, itseä enemmän miellyttävien korujen, jalkoihin.


Kaula- ja rannekoru (43 cm ja 18 cm) Helmeilevän herkkä.
Makeanvedenhelmiä kahta kokoa, hopeoituja putki- ja muita helmiä. Hopeoidut korunosat.

No, vastapainoksi pitää tietenkin laittaa tämänhetkinen lempikorusettini, josta pidän kovasti, vaikken osaa sanoa, miksi. Se ei ole mikään erikoinen, mutta ehkä se täyttää hyvin arkikorutarpeeni, kun harvemmin käyn kuitenkin viihteellä. Toki korun viesti "Imagine" on viesti itselleni, että kannattaa unelmoida ja kuvitella, koska joskus unelmatkin toteutuvat.


Kaula- ja rannekorut (41,5-46,5 cm ja 19 cm) sekä korvakorut Kaunis arki - lila sarja.
Violetteja makeanvedenhelmiä, vaalea ametisti ja burgundisävyisiä Swarovski-biconeja,
siemenhelmiä, viininpunaisia pieniä lasihelmiä puretusta korustani, rannekorussa magneettilukko ja varmuusketju, kaikki korunosat hopeoitu.
Korussa lyhyt ketju pidennysvaraksi.

2 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Minäkin tykkään tuosta omasta lempisetistäsi, siinä on rauhoittavat ja herkät sävyt <3

Leonida kirjoitti...

Luin kyllä kommenttisi jo aiemmin, mutten juuri silloin ehtinyt vastata - sitten jo unohtui hetkeksi. Onneksi nyt muistin!

Niin, siis aion tehdä vielä jotain noista lempikorumateriaaleista, koska niitä on jäljellä. Kunhan ehdin. On niin paljon helmiä ja niin vähän aikaa...