keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Tässä on Yöpilvi (ja pari muuta)

Palasimme tänään perheen kanssa Tukholman reissulta ja halusin laittaa tänne päivityksen, koska en tiedä, missä loppuviikko talvilomasta kuluu.

Kävin viime lauantaina Wanhassa Satamassa Kädentaitomessuilla, jossa ihastelin muun muassa Piritan koruja kerrankin täysin livenä ja sain häneltä hyviä vinkkejä tekniikkapuolelle (kiitos paljon!). Kävin myös Helmiliinan ja Luminukan puodissa pikkuostoksilla (unohdin käydä automaatilla ennen messuja) ja tutustuin Helmien talon valikoimaan kourakaupalla (pankkikortti kävi). Ostoksia tein myös tamperelaisen Omakorun messuosastolla onnekkaasti taas pankkikortilla. Nyt on kaikenlaista korutarviketta kasassa, että sen kuin vain pökköä pesään korujen teon kanssa!

Kaiken lisäksi Gemshow-Onlinen pari tilaustani oli tullut reissumme aikana, joten tuntuu, että hukun välihelmiin ja korunosiin... Ihanaa siis hukkua niihin! Nyt vain sitten pitää varata aikaa sille varsinaiselle näpertelylle, joka niin kovasti tuo iloa minulle.

Kyselin viime viikolla nimiehdotuksia tälle korusetille:


Mags ja Mirka olivat kultaisia, kun vaivautuivat asiaa tuumaamaan, ja lopputuloksena korusetin nimeksi tuli Yöpilvi. Kiitos, hyvät naiset, tarpeeseen tulleesta avusta! Kokeilin muuten memory wiren pään liimaamista uudelleen, mutta ei se tunnu vieläkään tarpeeksi jämäkältä. Todennäköisesti poistan välistä joitakin helmiä ja teen päihin perinteiset silmukat, vaikka esteettistä silmääni miellyttää ehdottomasti enemmän tämä kuvan ratkaisu. : (

Halusin tehdä Drama Queenille kavereita. Tässä he ovat! Rannekorun korumetallinen lukko kuvassa on väliaikainen. Sain tänään uuden tilauksen korunosat ja lukoksi löytyi hopeoitu, hiukan koristeellisempi lukko. Ikävä kyllä kaulakorun sydänlukkoa oli vain yksi ainoa kappale, joten rannekoru poikkeaa linjasta sen verran.

Rannekoru ja korvakorut Drama Queen.
Fasettihiottuja upeanpunaisia lasirondelleja kahta kokoa, mustia akaatteja, hopeoituja välihelmiä, lopullinen salpalukko (ei kuvassa) hopeoitu. Korvakorukoukut hopeaa, korunosat hopeoidut.

Olen ollut punaisissa fiiliksissä aivan selvästi. Vihdoin sain Tulta ja jäätä -korulle rannekorun pariksi. Riittävän erilainen, mutta selkeästi samaa sarjaa. Tällä hetkellä lempirannekoruni, vaikka siitä tulikin turhan pitkä minun riukuranteeseeni!

Rannekoru Tulta ja jäätä.
Punaisia akaatteja kahta kokoa, hopeoituja helmiä, siemenhelmiä sekä tummanpunaisia lasihelmiä. Korumetallinen "Made with love" -pikkuriipus. Hopeoidut korunosat.

Seuraavan jutun ajakohdasta en tiedä, sillä talvilomamme jatkuu edelleen. Jää paljon muiden blogeja lukematta ja kommentoimatta, mutta sellaista kai se lomailu on. Ensi viikolla taas normaalimpi rytmi.

4 kommenttia:

katri kirjoitti...

Drama Queen aiheuttaa lisäosien muododds kuolausta. On se vaan niin ihana.

Pirita sanoikin, että oli tavannut sut. Taisi olla onnistuneet messut.

Leonida kirjoitti...

Kiitos Katri! Odotan oikein tilaisuutta käyttää osia Drama Queen -setistä, että toimiiko ihan käytössäkin.

Kiva, jos Piritallakin oli onnistuneet messut, etenkin, kun ammattilaisena siellä oli.

Helmi Nainen kirjoitti...

Todella kaunis tuo Yöpilvi-setti! Ja kaunis on nimikin...yöpilvi...kuullostaa arvoitukselliselta ja kauniilta...
Kiitos tuestasi sinä ihanainen!

Leonida kirjoitti...

Kiitos kaunis Hymytyttö, että jaksat kaikessa myllerryksessäsi vielä kommentoida muiden blogeja!

Yöpilvi-nimestä voit kiittää Magsia, joka kantoi Mirkan kanssa kortensa kekoon setin nimeämisessä.

Kuulemisiin!