sunnuntai 26. tammikuuta 2020

Raportti: Joulukalenterin kosmetiikkaa käytössä - TOP3

Annoin itselleni joulukuun 1. päivänä ihanan joululahjan, Lookfantasticin joulukalenterin. Kirjasin tänne blogiin ylös jokaisen päivän luukun sisällön ja nyt ajattelin pitää hiukan kirjaa siitä, mitä tuotteista olen ehtinyt käyttää ja mitä tykkään.

Tähän mennessä olen ehtinyt käyttää seuraavia kalenterin tuotteita:
1. päivä: Morphe Eyeshadow Palette 9A Always Golden, n. 14 e.
2. päivä: Living Proof Perfect hair Day. 5-in-1 styling treatment 30 ml, n. 5e.
11. päivä: Avant Moisture Surge Overnight Treatment 50 ml, 98,95e (kaupallisempi pakkaus).
19. päiväBioeffect EGF Serum, 65e.
21. päiväDelilah Cosmetics Double Ended Eye Brow Groomer, 26,45e.
24. päivä: Sleek Makeup Highlighting Palette sävyssä Solstice, 11,95e.
25. päivä: Omorovicza Queen of Hungary Mist Limited Edition 30 ml, n. 20e.

Näistä aivan ehdoton TOP1 suosikkini, joka päivä käytössä oleva tuote, on Delilah Cosmetics Double Ended Eye Brow Groomer!


Tuotteen väri on aivan täydellinen tummiin kulmiin, harmahtavan ruskea tai mudanvärinen, ja viistotulla hylsyn päällä saan sen todella nätisti suittua kulmiin. Ja harjapäällä lopuksi kulmat ojennukseen ja väritöntä kulmageeliä päälle. Tämän tuotteen aion ostaa itse uudestaan.

TOP2, tuote, jota olen käyttänyt jo enemmän on alun perin hiukan mysteerituote Avant Moisture Surge Overnight Treatment 50 ml. Tuotteen hinta oli ällistyttävä, kaupallisemmassa purkissa hiukan alle sata euroa, joten kyllä odotuksia tälle oli. Omalla rahalla en ikimaailmassa ostaisi näin kallista tuotetta.
No, olen käyttänyt tätä parina viikkona yövoiteena, ohjeen vastaisesti perättäisinä iltoina, puhdistetulle iholle ilman mitään seerumeita väliin. En ole saanut mitään allergisia reaktioita, joten siinä mielessä tuote on varmasti hyvää laatua. Tuoksu on hyvä, mieto, voide itsessään suht paksua, mutta levittyy silti mukavasti iholleni venyttämättä liikaa ihoa.

Entä vaikutukset? Alkuperäinen tuotelupaushan oli, että "tämän voiteen avulla herään nuorekkaan näköisellä iholla. Tämä yövoide siis palauttaa ihooni kosteuden ja "pullistaa" ihon kerrosta vähentääkseen hienoisten juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä. Lisäksi voide muodostaa esteen vahingollisia UV-säteitä vastaan jättäen kasvot sileämmiksi ja kirkkaamman näköisiksi." Mitään välittömiä ryppyvaikutuksia en ole huomannut, mutta ihoni on hyvin kosteutettu ja pehmeä aamulla, eli hyvin toimii vähintään yövoiteena. Sen verran lyhyt käyttöaika on, ettei juonteisiin ja ryppyihin varmasti mitään eroa voi tullakaan.

Tykkään tuotteesta ja käytän varmasti loppuun asti, mutta sen verran hinnakas tuo tuote on, etten varmasti omalla rahalla osta toista tuubia. Ellen nyt satu huomaamaan jotain ihmeellisiä vaikutuksia pitempiaikaisella käytöllä. ;)

TOP3 kalenterin tuote, jota olen käyttänyt enemmän kuin kerran on Bioeffect EGF Serum. Tämä oli se uraauurtava seerumi Islannista, jossa ei ole kuin seitsemän ainesosaa, eikä lainkaan säilöntäaineita ja maksaa tosiaan 65 euroa/5 ml. Ohjeen mukaan 1-2 tippaa riittää kasvoille, kaulalle ja silmänympärysiholle.
Olen joinakin iltoina, jolloin en ole laittanut tuota Avantin voidetta, kokeillut puhdistetulle iholle tätä seerumia. Se ei tuoksu miltään erityisesti ja levittyy suht hyvin. Mutta 1-2 tippaa ei kyllä riitä itselleni. Kasvoille laitan 2 tippaa ja kaulalle yleensä 2 tippaa, ja se on riittävä määrä kuivahkolle iholleni. En ole huomannut muutaman käyttökerran jälkeen ihmeellisiä vaikutuksia, ja tiedostan, että tällaisia tuotteita tulisi käyttää pidempään, jotta niistä tulisi mitään oikeita vaikutuksia. Aamulla ihoni on ollut sileä ja kosteutettu, mutta on tuntunut enemmän tarvetta lisätä kuitenkin silmänympärys- ja kasvovoiteita kuin Avantin yövoiteen jälkeen.

Vaikka seerumi lopulta tekisi kuinka hyvää kasvojen iholle, en usko ostavani sitä lisää, koska onhan se nyt älyttömän hintaista! :D

Tyttäreni meikkasi minut taannoin ja käytti korostusvärinä yhtä neljästä Sleek Makeup Highlighting Paletten sävystä, jauhemaisessa muodossa olevaa, ja se toimi ihan hyvin. Itse en ole poskilla tai nenänpäässä highlightereita käyttänyt, lähinnä luomien yläosissa, ja sinne olen itse kokeillut paletin voidemaista hohtoa. Se on riittävän huomaamaton arkimeikkiini.
Meikkipaletista Morphe Eyeshadow Palette 9A Always Goldenolen kokeillut vasta pari kertaa päivämeikkiä parilla sävyllä. Paletti on kaunis ja ylellisen tuntuinen, mutta sävymaailma on sen verran lämmin, ettei minun tule sitä usein päivittäisessä meikissä käytettyä.

Pari sävyä ovat todella lähellä toisiaan, mutta siitä huolimatta varmasti etenkin kesällä tälle paletille on käyttöä.

Kalenterini viimeinen, joulupäivän tuote, Omorovicza Queen of Hungary Mist Limited Edition on ollut kokeilussa vasta parin suihkauksen verran raikastamassa kasvoja. Ei pahaa sanottavaa. Pullo on aivan ihana ruusukultainen ja todella kaunis missä vain esillä ollessaan.
Kalenterista heti alkupäivinä saamaani hiustuotetta, Living Proof Perfect hair Day. 5-in-1 styling treatment, olen käyttänyt vain kaksi kertaa hiustenpesun jälkeen kosteisiin hiuksiin. Levittyy hyvin, on varmasti hoitavaa, mutta siinä se. Lämpösuojaominaisuutta en juurikaan tarvitse, koska nykyään hyvin harvoin käsittelen hiuksiani kuumilla kihartimilla/suoristajilla.

En usko hankkivani tätä myöhemmin enää lisää.
Joulukalenterin tuotteista olen antanut siskolleni 16. päivän tuotteen Molton Brown Fiery Pink Pepper Bath & Shower Gel ja 3. päivän Caudalíe Vinopure Clear Skin Purifying Tonerin. Ensimmäistä olin jo kokeillut aiemmin ja minä tykkään vaihdella suihkugeelien tuoksuja - en osta samaa tuoksua juuri koskaan uudestaan. Tuon tonerin arvelin sopivan paljon paremmin siskoni ihotyypille, joten siitä oli hänelle varmasti enemmän iloa!

Summa summarum, näistä tähänastisista tuotteista takuuvarmasti käyttöön jää vain tuo Delilahin kulmavahakynä, joka on i h a n a.

Ei kommentteja: