lauantai 28. joulukuuta 2019

Päivä 25: Ruusukultaa kasvoille

Laadukkaan Lookfantasticin joulukalenterini upea, aiemmista kalentereistani erottuva ominaisuus on viimeinen 25. päivän luukku. Ihanaa ekstraa!
Merkkinä täysin tuntematon Omorovicza Unkarista. Tuote on aivan upeaan ruusukultaiseen lasipulloon pakattu kasvosuihke: Omorovicza Queen of Hungary Mist Limited Edition 30 ml. Täysikokoinen tuote on 50 ml.
Mukana tulleen infolapun mukaan voin nuorentaa ihoni tällä kevyellä suihkeella, joka sisältää sekoituksen ruusu-, salvia- ja appelsiininkukkavettä. Tätä virkistävää ja kosteuttavaa suihketta voi käyttää puhdistuksen jälkeen kasvovetenä tai elvyttävänä päivittäisenä suihkauksena.
Tämä kaunis pullo ja sen sisältö ovat ilmeisesti vain rajoitettu erä, sillä sitä ei löydy Omoroviczan sivuilta enää. Hinnan löysin vain 50 ml pullolle, 35,45 euroa, joten ehkä tuon 30 ml pullon arvoksi voisi arvioida vaikkapa 20 euroa, joka oli hinta tavalliselle versiolle tästä suihkeesta.
Niinpä on koko joulukalenteri nyt purettu, kaikki 25 luukkua. Erikseen ostamalla olisin joutunut pulittamaan näistä jopa 503 euroa ohjevähittäishinnoiteltuna. Alennuksia, joita tuotteissa nettiselaillessa huomasin, oli 20-40%, joten jopa alennushinnoiteltuna kalenterin tuotteiden yhteenlaskettu arvo ylittää reilusti ostohinnan 89 euroa. Ja mikä ilo näitä luukkuja olikaan availla!

Jossain vaiheessa voisin kertoa tänne myös kokemuksiani tuotteista. Tähän mennessä olen kokeillut vasta ensimmäisenä saamaani meikkipalettia sekä lämpösuojavoidetta sekä yhden suihkauksen juuri tätä "ruusukultasumua". Tyytyväinen kaikkiin tähän mennessä. :)

Ei kommentteja: