lauantai 28. joulukuuta 2019

Päivä 24: Jouluaaton hohdetta

Hauskaa joulua!

Jouluaaton luukusta löytyi todella kaunis paletti korostusvärejä (highlighter). Muistelen lukeneeni Sleek-merkistä ja se on tietääkseni suht edullinen merkki. Tuote on siis Sleek Makeup Highlighting Palette sävyssä Solstice.
Infolappunen luukussa kertoo, että voin lisätä strobotyyppistä hehkua kasvoille ja vartalolle tällä palkintoja voittaneella korostuspaletilla. Se sisältää kaksi baked-tyyppistä puuteria, yhden silkkisen shimmer-puuterin ja yhden voidemaisen korostusvärin. Voin luoda paletilla kimmeltävän metallisen lopputuloksen näillä helposti levitettävillä aineilla.
Paletti on kaunis ja tuntuu napakalta käteen. En ole käyttänyt korostustuotteita juurikaan kuin luomilla ja silloinkin puuterimuodossa. Mielenkiinnolla odotan voidemaisen korostusvärin kokeilua!
Tuote on todella kohtuuhintainen Lookfantasticin sivuilla ja sen mukaan on voittanut vuonna 2017 Beauty Awards -kisassa kultaa. Hinta on 11,95 euroa.
Käyttöohjeena löytyy seuraavaa:
Häivytä sormenpäillä silmien sisänurkkiin, kulmaluulle ja poskipäiden yläosiin. Saat tarkemman ja voimakkaamman lopputuloksen käyttämällä luomivärisivellintä. Levitä korostusväriä puuterisiveltimellä olkapäihin, käsivarsien keskiosiin ja dekolteealueelle saadaksesi hehkuvan lopputuloksen.

Ennen vihonviimeistä 25. päivän luukkua kalenterin arvoksi on jo kertynyt 483 euroa, jos ostaisin erikseen tuotteet ilman erityisiä alennuksia.

Ei kommentteja: