lauantai 28. joulukuuta 2019

Päivä 21: Kulmat kuntoon

Muistaakseni ihan ensimmäinen kulmatuote Lookfantasticin joulukalenterista tuli 21. päivän luukusta. Tuotemerkkiin en ole ennen törmännyt ja siten tuotekin on uusi minulle: Delilah Cosmetics Double Ended Eye Brow Groomer.
Tämä kynämallinen kulmatuote on kaksipäinen: toisessa päässä viistottu väriterä ja toisessa harja.

Värisävy näyttää aika hyvältä, sillä se on hiukan mudanvärinen. Tummissa kulmissa paras ruskea on sellainen, jossa on pisara harmaata. Tässä sävyssä näyttäisi olevan enemmänkin harmaata. Itselläni on tummat kulmat muutenkin, ja uskon, että tämä sävy täyttää yksittäisten kulmakarvojen välit. Viistoterän käyttö tosin vaatinee hiukan harjoittelua.
Infolappusen mukaan voin tehdä kulmistani täydelliset tällä voidemaisella kulmakynällä. Hienokärkisellä kynäpäällä voin luoda luonnolliset karvoja muistuttavat vedot täyttämään harvat kohdat ja lisäämään syvyyttä.

Tämä tuote näyttää olevan eksklusiivisesti Lookfantasticilla myynnissä rajoitetun ajan hintaan 26,45 euroa. Itse en kyllä kulmatuotteista noin paljoa maksa yleensä, joten ihan kiva kokeilla toivottavasti laadukasta tuotetta. Koko kalenterin hinta tähän mennessä on nyt noin 464 euroa.


Ei kommentteja: