lauantai 28. joulukuuta 2019

Päivä 16: Punapippuria pesuun

Niinhän tuo puolitoista viimeistä joulukalenterin viikkoa vilisti niin nopeasti ohi, että joulukin jo oli ja meni, enkä saanut tänne kirjattua luukkuja 16-25. Eipä auta muu kuin ryhtyä tuumasta toimeen, koska päätin, että haluan kirjata kalenterin sisällön tänne itselleni muistiin!

Joulukalenterini 16. luukusta löytyi 100 ml kokoinen suihkugeeli, jonka muistan saaneeni jo edellisestä Lookfantasticin kalenteristani joitakin vuosia sitten: Molton Brown Fiery Pink Pepper Bath & Shower Gel.

Mukana seuraavan tietoiskun mukaan voin virkistäytyä sekä hennosti tuoksua päästä varpaisiin tulisen punapippurin, mandariinin, hartsiöljyn ja inkiväärin sävyissä tämän antioksidanttipitoisen suihkugeelin avulla. Voin tämän elähdyttävän geelin avulla lisätä ripauksen ylellisyyttä päivittäisiin rutiineihini.
Muistan viime kerrasta, että suihkugeeli oli toki hyvälaatuista, mutta tuoksu ei valloittanut minua täysin, joten suunnitelman mukaan tämä geeli lähti kiertoon.


Matkakokoista 100 ml pullon hintaa en löytänyt kuin eBaysta (n. 6 euroa), mutta täysikokoinen pullo 300 ml myydään 22-25 eurolla. Laskennallisesti kalenterin arvo on nyt siten jo 331 euroa.

Ei kommentteja: