lauantai 28. joulukuuta 2019

Päivä 19: Tehokasta hoitoa pienessä paketissa Islannista

Osa Lookfantasticin kalenterini tuotteista on ollut hiukan tylsiä, vaikkei varsinaisia pettymyksiä olekaan tullut yhtään. Tämä 19. päivän tuote ei ollut yhtään tylsä, koska jo pienenpieni 5 millilitran lasipullo sai heti miettimään, että mikähän aarre tämä tuote on. Pieni on usein kallista sekä koruissa että joskus myös kosmetiikassa.
Kyseessä on islantilainen tuote Bioeffect EGF Serum. Mukana tulevan tietoiskun mukaan voin antaa iholleni uuden elämän tämän uraauurtavan seerumin avulla. Kun käytän tätä kasvipohjaista EGF:n kopiota (EGF: Epidermal Growth Factor eli ihonsolujen kasvutekijä) sisältävää seerumia, hienot juonteet ja rypyt vähenevät. Käyttöohjeena on sivellä 2-4 tippaa puhtaalle ja kuivalle iholle kasvoissa ja kaulalla.
Lisää tietoa löysin Sokoksen sivuilta tästä tuotteesta:
"Ainutlaatuinen hoitoseerumi ihon ikämuutoksille. Sisältää ainoana maailmassa ohrassa tuotettuja, iholle luonnollisia ihosolun kasvutekijöitä (EGF). Seerumi madaltaa ryppyjä ja juonteita, kirkastaa ja heleyttää ihoa, kiinteyttää ja vahvistaa ihon rakennetta, supistaa huokosia. Kosteuttaa ihoa syvältä ennen näkemättömällä tavalla. Ihosolun kasvutekijät puhdistavat ihoa luontaisesti ja tasapainottavat ja normalisoivat ihon toimintaa. Palauttaa ihon luonnollisen nuorekkuuden. Sopii kaikille ihotyypeille, miehille ja naisille. Erinomainen herkälle iholle. Vain 7 raaka-ainetta. Ei säilöntäaineita, ei hajusteita tai lisäaineita. Käyttö: käytetään iltaisin kasvoille, kaulalle ja silmänympärysiholle. Levitetään 1-2 tippaa puhtaalle iholle ainoana tuotteena. Erittäin riittoisa koostumus."

Tuotteen hinta vasta ällistytti: tuo pieni 5 ml lasipullollinen ihon elämän eliksiiriä maksaa 65 euroa! Näppituntumani luukun avattuani oli siis oikea - pienessä pakkauksessa kallista tavaraa... Toivottavasti myös tehokasta!

Tämän tuotteen myötä kalenterini arvo pomppasi jo yli 400 euron: 425 euroa! Tätä on vaikea voittaa enää seuraavien luukkujen tuotteilla.

Ei kommentteja: