tiistai 16. kesäkuuta 2020

Mitä muuta joulukalenterin kosmetiikasta käytössä puolen vuoden jälkeen?

Huh, mikä koronakevät onkaan ollut - vaikka perheemme ja lähipiiri siltä toistaiseksi onkin säästynyt! En halua edes aiheeseen sen kummemmin enää paneutua - on tullut niin joka tuutista ja töötistä sitä asiaa kuukausikaupalla, joten taidan nyt vain keskittyä niinkin triviaaliin aiheeseen kuin kosmetiikkaan, jota sain joulukalenterista.

Edellisessä kirjoituksessa listasin Lookfantasticin joulukalenterin tuotteet, joita olin käyttänyt siihen mennessä. Lisään listaan vielä muutamia, jotka olen tähän mennessä ottanut käyttöön.

Tammikuun loppupuolella minulla oli siis käytössä tai olin ainakin kokeillut seuraavia kalenterin tuotteita:
1. päiväMorphe Eyeshadow Palette 9A Always Golden, n. 14 e. - VAIN KERRAN KOKEILTU.
2. päiväLiving Proof Perfect hair Day. 5-in-1 styling treatment 30 ml, n. 5e. - PARI KERTAA KOKEILTU.
11. päiväAvant Moisture Surge Overnight Treatment 50 ml, 98,95e (kaupallisempi pakkaus). - ERITTÄIN RIITTOISA; MELKEIN JOKA VIIKKO PARI KERTAA VÄHINTÄÄN KÄYTÖSSÄ; JA TUUBISTA RIITTÄÄ VIELÄKIN!
19. päiväBioeffect EGF Serum, 65e. - LOPPUUN KÄYTETTY.
21. päiväDelilah Cosmetics Double Ended Eye Brow Groomer, 26,45e. - EDELLEEN LEMPPARINI JA KOKO AJAN KÄYTÖSSÄ. UUSI JO HANKITTU VARASTOON.
24. päiväSleek Makeup Highlighting Palette sävyssä Solstice, 11,95e. - VOIDEMAINEN VERSIO KESÄKÄYTÖSSÄ LUOMILLA USEIN.
25. päiväOmorovicza Queen of Hungary Mist Limited Edition 30 ml, n. 20e. - MIELLYTTÄVÄ TUOTE; KAUNIS PULLO; MUTTEN MUISTA KOVIN USEIN SUIHKUTELLA.

Uusia tuotteita tammikuun lopun jälkeen käytössä:

9. päivä: Oskia Renaissance Cleansing Gel, illuminating vitamin melting cleanser 35 ml, 22.90e

Tätä vaahtoutumatonta ihoon sulavaa geelipuhdistajaa olen kokeillut pari kertaa, myös aiemmasta joulukalenterista saamani Foreon puhdistajan kanssa. Miellyttävä koostumus ja ihan mukava tuttavuus. Itse en yleensä normaalisti ihoa puhdistaessa läträä puhdistusaineiden kanssa kuin hetken, ja tämä tuote vaatii ehkä hiukan pidemmän hetken, mutta Foreolla syväpuhdistaessani, tämä tuote on käytössä!

12. päivä: Prai Throat & Décolletage Crème 15 ml, 10,95e. 

Tämä oli se kaulalle ja dekolletee-alueelle suunnattu tuote, jollaista en ollutkaan aiemmin kokeillut. Nyt olen sitä säännöllisen epäsäännöllisesti käyttänyt (kun olen muistanut). Tuoksu ei ehkä ole houkuttelevin, muttei huonokaan. En ole huomannut normivoiteisiin verrattuna mitään erityistä eroa hoitavuudessa tai kyseisen alueen kunnossa.

17. päivä: Emma Hardie Moisture Boost Vitamin C Cream 20 ml, 15e.

Toistaiseksi olen kokeillut tätä voidetta vain kerran, painottaen poskien kohtia, joihin tyypillisesti tulee pigmenttimuutoksia kesäisin. Pitäisi varmasti käyttää säännöllisemmin, jos jotakin vaikutusta toivoo pigmentin suhteen. Kosteuttajana toimi ihan hyvin.

18. päivä: Neal's Yard Remedies Wild Rose Hand Cream 50 ml, 16e.

Rakastan ruusun tuoksua kosmetiikassa ja niin myös tässä käsivoiteessa. Neal's Yardin tapaan ruusun tuoksuun on sekoitettu jotakin "lääkkeenomaista" tuoksua, mutta mielestäni hyvällä tavalla - toki makuasia. Käsivoide on yöpöydän laatikossani jokailtaisessa käytössä! Voisin ostaa uudelleen, mutten tuolla hinnalla.

22. päivä: Bubble T Limited Edition Bath Bomb 3 kappaletta, n. 7,50e.

Kaikki kolme melko pientä kylpypommia laitettiin kerralla kylpyyn. Ei juurikaan tuoksua. Hienoinen pettymys.

Näin juhannuksen tienoilla olen siis käyttänyt tai ainakin kokeillut kahtatoista kalenterin tuotetta 25:stä. Vielä on siis paljon tuotteita kokeilematta, mutta onhan tässä aikaa koko kesä!

Nyt huomaan, että olipas mukavaa kirjoittaa näinkin kevyestä ja mukavasta aiheesta, kun koko kevään on ajatukset olleet aika paljon erilaisissa ikävissä tapahtumissa koronan lisäksi (ihan kuin korona-ajassa ei olisi jo tarpeeksi haastetta). Huomaan myös, ettei minua taida haitata, vaikkei kukaan tulisi tätä tarinointia edes lukeneeksi, sillä itse kirjoittaminen tuntuu pitkästä aikaa hyvältä.

Mukavaa ja aurinkoista tulevaa keskikesän juhlaa järki päässä ja käsidesit mukana!

Ei kommentteja: