perjantai 6. joulukuuta 2019

Päivä 3: Kasvot raikkaaksi luomusti

Hiukan jälkijättöisesti näitä luukkuja kommentoin, mutta sellaista se on arkisin ja kun elämä vie vauhdilla muualla.

Lookfantasticin joulukalenterin kolmas luukku toi matkakokoisen Caudalíe Vinopure Clear Skin Purifying Tonerin 50 ml. Itse en kasvovesiä juuri käytä, mutta ajattelin kokeilla vuosien tauon jälkeen, mitä kasvovesi minulle tuo. Minulla on aika kuiva iho ja tähän mennessä on tuntunut, että kasvovedet vievät viimeisetkin luonnolliset rasvat iholta, ja sitten vain joutuu tuplasti lisäämään kasvovoiteita. Tämä kyseinen tuote on vieläpä sekaiholle suunnattu, joten voi hyvin olla, ettei se sovi minulle.


 No, pian nähdään, miten tuote toimiii. Luukusta mukana tulleessa lappusessa lukee käännettynä näin:

Tee ihostasi täydellinen tällä kirkastavalla sekaiholle tarkoitetulla kasvovedellä. Kevyt koostumus sulaa ihoon ja salisyylihapon ja viinirypåleen polyfenolien luonnonmukaisten eteeristen öljyjen sekoitus poistaa epäpuhtaudet ihohuokosista. Käytä aamuin ja illoin puhdistetulle iholle.

Googlailin tälle tuotteen matkakoolle hinnaksi n. 8 puntaa eli jotain 10 euron verran.

Yliopiston Apteekin sivuilta Caudalíesta kerrotaan seuraavaa:
Caudalíe on ranskalainen ihonhoitosarja, jonka tuotteissa yhdistyvät tiede, luonnonmukaiset raaka-aineet ja eettisyys. Sarjan sydän ovat laadukkaista raaka-aineista tehdyt tuotteet, jotka eivät ole ainoastaan tehokkaita, vaan myös luonnollisia ja ylellisiä. Viinitilojen inspiroima Caudalíe -ihonhoitosarja hyödyntää tuotteissaan viinirypäleistä saatavia antioksidanttirikkaita tehoaineita sekä erityistä patentoitua anti-age teknologiaa. Luonnolliset ainesosat ravitsevat, suojelevat ja kosteuttavat ihoa hellävaraisesti. Caudalíe -tuotesarjasta löydät sopivat ihonhoitotuotteet muun muassa juonteiden silottamiseen, ihon kirkastamiseen ja epäpuhtauksien hoitoon. 

Olen joskus Caudalíen tuotteita käyttänyt, mutta en mitenkään sitä suosien. Saa nähdä, tuleeko tästä uusi lemppari.

Ei kommentteja: