lauantai 14. joulukuuta 2019

Päivä 11: Tehokosteutusta yön yli

Lookfantasticin joulukalenterini 11. luukusta tuli valkoinen tuubi merkiltä, josta en ole kuullut aiemmin.

Tuote tuli jälleen ilman lappua, mutta tuubin kyljessä lukee Avant Moisture Surge Overnight Treatment 50 ml.
Lähdin netistä etsimään lisätietoa tuotteesta ja hämmennyin. Olen näistä kaikista tuotteista aina etsinyt nimenomaan luukusta löytynyttä tuotekokoa, useimmiten siis matkakokoa, mutta nyt, kun löysin tuotteen nimeen täsmäävän hakulinkin, sieltä ei löytynytkään tämännäköinen tuote vaan aivan erilainen pyöreä purkki!
Samankokoinen tuote eri pakkauksessa Lookfantasticin sivuilla


Tuubin teksti on kuin tuon pahvirasian, joten oletan kyseessä olevan mahdollisesti Lookfantasticille varta vasten tuotettu halvempi pakkaus, jolloin on ollut enemmän järkeä laittaa tuote joulukalenteriin. Sillä tuon kaupallisesti tyylikkäämmin pakatun tuotteen hinta 50 ml koossa on siis järkyttävän suuri 98,95 euroa!

Tuubin kyljessä olevan ohjeen mukaan voidetta lisätään ohut kerros puhdistetulle, kuivalle iholle, ja annetaan imeytyä ihoon. Ei pestä pois. Tuossa nettisivuilla annetaan puolestaan ohje: Käytä kaksi tai kolme kertaa viikossa ennen nukkumaanmenoa.

Eli ohjeet täydentävät toisiaan. Ja mitä tuo ihmetuote sitten iholleni tekee? Lookfantasticin sivujen kuvauksen mukaan tämän voiteen avulla herään nuorekkaan näköisellä iholla. Tämä yövoide siis palauttaa ihooni kosteuden ja "pullistaa" ihon kerrosta vähentääkseen hienoisten juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä. Lisäksi voide muodostaa esteen vahingollisia UV-säteitä vastaan jättäen kasvot sileämmiksi ja kirkkaamman näköisiksi.

Paljon luvattu - suhtaudun hiukan skeptisesti, kuten kaikkiin näihin mainospuheisiin. Pitää itse kokeilla, että huomaanko mitään eroa - ja kestääkö ihoni tätä tuotetta ylipäätään, sillä olen saanut tietyistä kosmetiikan säilöntäaineista allergisia reaktioita.

No, tämä yksittäinen tuotehan nyt sitten nostaa koko joulukalenterin tähänastisen arvon huikeisiin lukemiin, kun tätä ei kerran halvemmalla saa. Tällä hetkellä yhteenlaskettu arvo tuotteille, mikäli ostaisin ne itse erikseen, on 284 euroa!!

Ei kommentteja: