lauantai 14. joulukuuta 2019

Päivä 14: Alastomat huulet

No, nyt päästiin minulle arkiseen asiaan eli huulimeikkiin! Työssäni suosin erilaisia hillittyjä nude-sävyjä huulipunissa ja päälle erilaisia kiiltoja. Tällä kertaa joulukalenterini luukusta numero 14 löytyi Mellow Cosmeticsin Liquid Lip Paint sävyssä Tehran. Ehdotonta plussaa täysikokoisesta tuotteesta!

Tälle on käyttöä aivan varmasti! Brändiä en tunne entuudestaan, mutta tuotteen mukana tullut lappu kertoo seuraavaa: Kyllästä huulet värillä tämän erityisen sileän nestemäisen huulimaalin avulla, jonka lopputuloksena on samettisen matta pinta. Tuotteella on erityisen kestävä, voidemainen koostumus, ja huulimaali kestää koko päivän kuivattamatta huulia.
No, sehän jää toki nähtäväksi, kuivattaako tuote huulia vai ei. Itselläni on kokemus vastaavantyyppisistä tuotteista, että jos se on matta, se tuntuu kuivattavalta joka tapauksessa, ellei laita huulikiiltoa päälle.
Tuotetta on myynnissä normaaliin tapaan Lookfantasticin nettisivuilla ja sen hinta on 12,95 euroa. Näin ollen koko kalenterin arvo tähän päivään mennessä on jo 317 euroa. Kuitenkin 25 luukusta on avattu vasta 14 ja jäljellä vielä 11 luukkua. Olen kyllä täysin tyytyväinen tämän kalenterin lupaukseen ja laatuun toistaiseksi.

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja: