lauantai 28. joulukuuta 2019

Päivä 23: Naamioleikki näytekoossa

Täytyy sanoa, että joulukalenterini 23. luukun sisältö oli ehkä kuitenkin hienoinen pettymys niin upeiden aiempien tuotteiden jälkeen, sillä se oli selkeästi 15 ml näytekoko, jota ei ole tarkoitettu myyntiin. Tai ei se niin suuri pettymyskään ollut, vaan ehkä ennemmin melko yhdentekevä. En ollut edes muistanut ottaa siitä kuvaa ennen kuin nyt!
Kyseessä on Filorga Meso-mask. Filorgahan on laatutuote, mutta itselläni on hiukan epätasalaatuisia kokemuksia sen tuotteista. Ostin taannoin kasvovoiteen, joka sai aikaan allergisen reaktion sen sisältämän erittäin allergisoivan säilöntäaineen vuoksi. Siksi epäröin hiukan tämän tuotteen käyttöä, vaikkei se jääkään iholle, kuten kasvovoiteet. Toisaalta, Filorgan kasvokuorintavoide on ollut varsin hyvä käytössäni.
Mukana tuleva info kertoo, että voin parantaa ihoni ulkonäköä tällä ryppyjenvastaisella vaalentavalla kasvonaamiolla, joka parantaa ihon luonnollista hehkua. Tarkoitus on laittaa naamiota reilulla kädellä kasvoille, silmänympäryksiin, kaulalle ja décolléte-alueelle ja jättää 15-30 minuutiksi. Sen jälkeen tuote poistetaan iholta kostealla vanulapulla.
Koska tämä tuote on näytekokoinen, se ei lisää joulukalenterini arvoa, vaan se pysyy 23. päivän jälkeen summassa 471 euroa.


Ei kommentteja: