perjantai 6. joulukuuta 2019

Päivä 5: Hellyyttä hipiälle

Joulukuu edistyy ja Lookfantastiin joulukalenterini viideskin luukku on avattu. Sieltä löytyi varsinainen laatutuote Elemikseltä: Pro-Collagen Marine Cream. Elemis on sarja, jonka tuotteita en ole juuri ostellut, koska se on hinnaltaan korkeampi kuin mihin raaskin rahojani laittaa.

Mukana tulleen lapun mukaan tämä tuote on kliinisesti testattu ohuiden ryppyjen näkyvyyttä vähentävä ja ihon kosteustasoa nostava. Voide on vallankumouksellinen anti-aging -tuote. Lisätään puhdistetulle iholle päivittäin nuorekkaan ihon saavuttamiseksi.
Elemis Pro-Collagen Marine Cream
Hmm. Lupaa paljon, saa nähdä, paljonko antaa. En ota tätä aivan heti käyttöön, sillä minulla on juuri hankittuna uusi kasvovoide ja saatu toinen, joten kokeilu jää hiukan tuonnemmaksi.

Hinnan tälle löysin Lookfantasticin sivuilta: 58,45 euroa! Nyt voi sanoa, että viidentenä päivänä kalenteri on jo ollut hintansa väärti, sillä tuotteiden yhteenlaskettu hinta on nyt jo noin 107 euroa.
Toki täytyy sanoa, että arvo riippuu myös siitä, montako tuotetta itselleni oikeasti jää käyttöön. Tähän mennessä epäilykseni on tosin, että vain tuo kasvovesi voi olla huti - ehkä annan sen eteenpäin lahjaksi, sillä olin kalenteria tilatessa jo ajatellut, että osan tuotteista pakkaan joululahjoihin. :)

Ei kommentteja: