perjantai 6. joulukuuta 2019

Päivä 4: Apuja silmämeikkiin

Neljännen joulukuun päivän luukusta sain kaksi Luxien sivellintä silmämeikin tekoon. Varsin kauniita Luxie Rose Gold -sarjan siveltimiä.
Luxie Rose Gold 121 ja 141 siveltimet
Luukusta löytyvä lappu kertoo, että voin luoda tyrmäävän silmämeikin näillä ergonomisesti suunnitelluilla asiantuntijan työkaluilla. Voin vaivatta laittaa meikkiä näillä korkealuokkaisilla pehmeillä, synteettisillä siveltimillä.
Jaa-a, kyllä nyt varmasti mullistuu meikkausmaailmani näiden tuotteiden myötä. :) Olen itse Real Techniques -sarjan siveltimien ystävä ja mielelläni kokeilen myös muita. Etsin vähän lisätietoa näistä siveltimistä netistä ja löysin Nobe Beauty -sivuilta seuraavat kuvaukset:

Luxie 121 Mini Tapered Eye Brush on silmämeikkisivellin, jonka pitkät ja pehmeät harjakset auttavat häivyttämään luomivärit kauniisti. Pehmeä sivellin sopii myös luomivärien kevyeen levitykseen ja korostustuotteiden lisäämisen kulmaluulle.

Luxie 141 Mini Round Eye Brush on silmämeikkisivellin, jonka pehmeät harjakset levittävät puuterimaiset ja voidemaiset luomivärit ripsirajaan. Pieni ja pyöristetty sivellin on täydellinen apuväline utuisen pehmeän ja kauniisti häivyttyvän rajauksen tekemiseen ylä- ja alaluomen ripsirajaan.

Yksittäisiä hintoja en näille heti löytänyt, mutta osana neljän Luxie-siveltimen sarjaa kappalehinnaksi näille tulee 7,70 euroa. Toki netistä tilattaessa tuohon päälle saattaa tulla vielä postikulut - useimmiten riippuen koko nettiostoksen suuruudesta.

Tähän mennessä olen hyvin tyytyväinen Lookfantasticin joulukalenterin antimiin. Neljännen päivän luukun jälkeen tuotteiden yhteenlaskettu arvo on n. 49 euroa, kun koko kalenterin hinta oli 89 euroa. Ei paha!

Ei kommentteja: