lauantai 14. joulukuuta 2019

Päivä 10: Iholle ensiapua

Tjaa, joulukalenterini 10. luukusta tuli pyöreä purkki First Aid Beautyn lappuja, joilla kuorin, kiinteytän ja kirkastan ihoani puhdistuksen jälkeen.
Tämäkin brändi on ennestään tuntematon minulle, mutta sehän se oli yksi syistä, joiden vuoksi kalenterin halusin: jotta saisin kokeilla uusia merkkejä ja uusia tuotteita, joita ei tulisi ostettua itse.
Tuotteen nimi on siis First Aid Beauty Facial Radiance Pads ja niitä on purkissa 28 kpl. Tällä kertaa mukana tuli taas lappu, joka kertoo, että voin antaa iholleni luonnollisen, terveen hohteen näillä kevyesti kuorivilla lapuilla. Lappuihin on uutettu maito- ja glykolihappoa, ja siten ne parantavat ihon kirkkautta ja paljastavat luonnollisen hehkun. Ohjeistuksena on käyttää aamuin illoin ihon puhdistamisen jälkeen.
Toisin sanoen tässä on ikään kuin kasvovettä vanulappumuodossa. Jota en yleensä käytä muutenkaan. Ja jota sain jo pullon tästä kalenterista aiemmin. Mutta tämä vanulappumuoto on tietenkin reissun päällä helpoin, että matkatuotteena toiminee.
Nettietsiskelyn jälkeen tämän setin hinnaksi löytyy 16,45 euroa. Jään vielä miettimään, pidänkö itse vai annanko lahjaksi. Koko kalenterin tuotteiden hinta tähän mennessä on nyt noin 185 euroa vs. kalenterin hinta 89 euroa. Lähes kaikki tuotteet tähän mennessä ovat sellaisia, joita voin kuvitella käyttäväni ja myös antavani toiselle. Laadukkailta vaikuttavia ovat.


Ei kommentteja: