perjantai 6. joulukuuta 2019

Itsenäisyyspäivä 6: jotain rajaa huulillekin!

Tätä tämä taitaa nyt olla; tehtailen blogijutut putkeen menneistä kalenteripäivistä, jolloin en ehtinyt tai jaksanut näitä kirjailla tänne. Aikamoinen pläjäys, mutta jotenkin niin mukavaa pitkästä aikaa.

Itsenäisyyspäivän aamuna joulukalenteristani löytyi meikkituote: Illamasqua Nude Collection Lip Liner -huulenrajauskynä Raw-värissä.

Nudenvärisille huulenrajauskynille on aina käyttöä! Itse käytän mieluiten auki ruuvattavia versioita, ettei tarvitse teroitella, mutta kyllä tällainenkin käy, ainakin kotona meikatessa.
Aiemmassa Lookfantasticin joulukalenterissani oli muistaakseni Illamasquan luomiväripaletti. Hyvälaatuinen, joskin värimaailmaltaan ei aivan omani. Tämä osuu kyllä oikein hyvin.

Mukana tulleessa lapussa kerrotaan, että voin luoda pitkäkestoisen rajauksen tällä korkeapigmenttisellä huulikyunåällä. Se on helposti häivytettävä ja sillä on voidemainen koostumus. Tätä huulenrajauskynää voin käyttää rajaamaan huulet tai värittämään huulet väreiltään intensiivisen lopputuloksen saadakseni.
Kuvan väritys ei oikein pääse oikeuksiinsa, joten kannattaa etsiä netistä tuon Raw-sävyn oikea väri, mikäli kiinnostusta on.

Lookfantasticin sivuilta löytyi tämä tuote ja hinta on 20,45 euroa! En kyllä itse koskaan käytä huulenrajaustuotteisiin noin isoa rahaa. Huh huh! No, ehkäpä tuo hinta lupailee myös upeaa laatua.

Itsenäisyyspäivään mennessä kalenterin tuotteiden yhteenlaskettu arvo on jo n. 128 euroa. Ja kuudesta tuotteesta viisi on itselleni osuvia ja tarpeellisia. Aika hyvä hinta-laatusuhde siis.

Maallisista ajatuksista sitten tärkeämpiin. Luin juuri 95-vuotiaan lotan haastattelun ja kyllä vain sitä arvostaa ja kunnioittaa entistä enemmän heitä miehiä ja naisia, jotka meille myöhemmille sukupolville varmistivat itsenäisen kotimaan. En tiedä löytyisikö sitä samaa yhteishenkeä, jos vastaavaan tilanteeseen vielä joskus joudumme.

Rauhallista ja Suomea kunnioittavaa itsenäisyyspäivää!

Ei kommentteja: