lauantai 28. joulukuuta 2019

Päivä 18: Niilon tarhan rohtoja

Joulukuun 18. päivän kalenteriluukustani tuli hyvänkokoinen 50 ml tuubi hyväntuoksuista käsivoidetta. Olen joskus aiemminkin käyttänyt Neal's Yard Remedies -tuotteita - voimakkaan tuoksuista käsivoidetta kauniissa lasipullossa.

Tämä tuote ei tullut aivan niin ylellisesti pakattuna, mutta villiruusulle tuoksuva tuote sopii aina minulle!

Kyseessä on siis Neal's Yard Remedies Wild Rose Hand Cream 50 ml. Infolappusen mukaan voin hoitaa ja huoltaa käsiäni tällä syväkosteuttavalla aineella, joka ravitsee kuivaa ihoa. Käsivoide saa boostia villin ruusunmarjan, kurjenpolven ja patsuliöljyn sekoituksesta, ja tuottaa tehokasta kosteutusta samalla täyttäen ihon ihastuttavalla tuoksulla. *Pahoittelen kömpelöä suomennosta - nämä tekstit vaatisivat pidempää perehtymistä, jotta ilmaisut kuin "uplifting scent" tai "this hand lotion delivers intense hydration" saisi käännettyä elegantisti!
Nettiä tutkailtuani löysin tälle 50 ml tuubille hinnaksi 16 euroa ilman toimituskuluja. Koko kalenterin arvo yhteenlaskettuna on tässä vaiheessa noin 360 euroa.
Tämä tuote tulee ehdottomasti käyttöön!

Kuvani eivät ole lainkaan sitä, mitä toivoisin, sillä otan ne jo aika vanhan puhelimeni kameralla ja käytännössä pimeän aikaan keinovalaistussa makuuhuoneessa. Toki yritän niitä käsitellä ennen täällä julkaisua, mutta siinäkin on rajansa, kun yrittää editoida välillä puhelimella välillä kannettavalla, ja jälkikäteen huomaa, että kuvat näyttävät aivan eri värisiltä riippuen kummasta näytöstä niitä katselee...

Ei kommentteja: