lauantai 14. joulukuuta 2019

Päivä 9: Säteilyä puhdistamalla

Joulukalenterini 9. luukusta löytyi Oskia Londonin puhdistusgeeli. Tämä merkki on entuudestaan tuntematon, joten kokeilen mielenkiinnolla.

Varsinainen tuotenimi on Oskia Renaissance Cleansing Gel, illuminating vitamin melting cleanser. Tahtoo sanoa siis, että tuote lisää säteilyä ja sulaa iholle.
Tämäkin tuote on matkakoko 35 ml. Mukana tullut kortti kertoo, että voin puhdistaa ihoni tällä vaahtoutumattomalla puhdistusaineella, joka palauttaa säteilyn iholleni ja jättää sen pehmeäksi ja notkeaksi. Tuotteeseen on uutettu biosaatavien eli "bio-available" vitamiinien ja hedelmien entsyymien sekoitus. Biosaatavuus tarkoittanee tässä yhteydessä vitamiinien imeytyvyyttä ihoon. Geeli muuttuu ohjeen mukaan öljymäiseksi puhdistettaessa hellästi poistaen meikin ja epäpuhtaudet. Ja hyvä juttu on, että se sopii kaikille ihotyypeille.
Googlailu tuotteesta paljastaa, että esim. hintaseuranta.fi -sivun mukaan halvimmillaan saisin tuotteen hintaan 17,90 euroa plus toimituskulut, eli 22,90 euroa.

Aika yllättävän kalliita nämä matkakokoisetkin tuotteet tässä kalenterissa. En ihan varmasti itse lähtisi ostamaan matkakokoista puhdistusgeeliä tuohon hintaan itse. Nythän maksoin kustakin tuotteesta 3,56 euroa. Että kiitollisena sitten tätäkin jossain vaiheessa kokeilemaan!


Ei kommentteja: