lauantai 14. joulukuuta 2019

Päivä 8: Jäntevyyttä ja pomppua tukkaan

Ei taida minusta olla nykyarjessani jokapäiväiseen blogin päivitykseen. Ei voi mitään - kaikki yhdessä pläjäyksessä tai ei mitään! Eli ei tämä lukijoita palvele, mutta jääpähän itselle muistiin tänne blogiin, että mitä kaikkea kivaa on saanut.

Joulukalenteristani tuli 8. päivän luukusta tuubi ilman mukana kulkevaa lappusta - oliko virhe vai eikö tuotteen käytöstä ollut tarvetta selittää sen enempää, en tiedä. Joka tapauksessa merkki on laadukas Philip Kingsley, jonka sampoota olen toisinaan käyttänyt herkän päänahkani pesuun. Se tosin on niin tyyris, että ostan sitä lähinnä alennuksilla ja käytän pääasiassa muita tuotteita.
Tuubi kertoo, että kyseessä on Philip Kingsleyn Elasticizer 40 ml. Tuote lupaa hiuksiin lisää jäntevyyttä ja "pomppua" (bounce) eli kimmoisuutta.

Tuote on tarkoitettu hiusten syvähoitamiseen ja käyttöohje kertoo, että tuote levitetään ennen pesua märkiin hiuksiin osio kerrallaan, sormilla hierotaan kunnolla hiuksiin ja peitetään suihkumyssyllä. Vaikutusajan 10-20 min jälkeen huuhdellaan huolellisesti pois.
Philip Kingsley Elasticizer Deep-conditioning treatment.
Pikaisella googlauksella selviää, että tätä 40 ml kokoa myydään hintaan 13 puntaa eli n. 15,50 euroa. Aika kallis noin pieneksi määräksi tuotetta, mutta en ole yllättynyt.

Tähän mennessä kalenterin tuotteiden ostohinta erikseen olisi ollut n. 151 euroa jo. Tämä on tuote, jota aion kyllä käyttää kuivahkoon luonnonkiharaan tukkaani.

Ei kommentteja: