lauantai 28. joulukuuta 2019

Päivä 22: Kolme pommia

Joulukalenterin viimeiset luukut käsillä - enää neljä jäljellä tässä vaiheessa. Viimeinen viikko kului hujauksessa ja onkin jo hiukan haikeata, että pian ei avattavaa enää ole.

Tällä kertaa sain erittäinkin osuvan tuotteen 22. luukusta: Bubble T Limited Edition Bath Bomb 3 kappaletta. Pallot ovat aika pieniä ja ne on tarkoitus laittaa kylpyyn kaikki kerralla.
Osuvan lahjasta tekee se, että pari vuotta sitten valmistuneessa talossamme on minun pitkäaikaisesta toiveestani kylpyamme. Ei mikään poreamme, vaan aivan tavallinen kylpyamme, jossa lojun kirjan kanssa helposti vaikka 1,5 h, kunnes vesi on jo aivan haaleaa...
Tämän luukun infolappunen kertoo, että voin nauttia ylellisen kylvyn mielialaa nostavassa tuoksussa tämän kylpypommin myötä. Herkullisten tuoksujen sekoitus sulkee muun maailman ulkopuolelle mukaansatempaavaan kylpykokemukseen. Pallot pudotetaan lämpimän juoksevan veden alle ja liotaan kylvyssä niin kauan kuin halutaan. Tuoksuna on suolainen toffee. Ehdottomasti käyttöön!
Tämä tuote on Bubble T:n ja Lookfantasticin rajoitetun erän tuote, joten sitä ei löytynyt erikseen myytävänä. eBaysta sitä sai noin 7,50 eurolla.

Laskennallisesti kalenterin arvo on siis 471 euroa. Ostohintahan oli vain 89 euroa.

Ei kommentteja: