lauantai 7. joulukuuta 2019

Päivä 7: Öljyllä sisäistä harmoniaa

Tämä on kyllä jännittävää tämä joulukalenterin luukkujen avaaminen. Kummasti sitä kyllä joka aamu odottaa, että mitä kivaa tänään luukusta putkahtaa. Vähän samaan tyyliin odotan kuopuksen kanssa katsottavaa Tonttuakatemiaa, vaikka välillä tyttö on ehtinyt jo katsoa edellisen päivän jakson itse ja sitten katsotaan yhdessä kaksi jaksoa kerralla samana päivänä.

Tänään sain seitsemännestä luukusta suuria lupauksia pienessä pakkauksessa.

Tuote on Ritualsin The Ritual of Ayurveda Dry Oil matkakoossa 50 ml. Isompi myyntikoko näytti olevan tyypillisesti 100 ml.

Mutta ne suuret lupaukset: mukana tuleva lappu lupaa, että saan palautettua sisäisen harmoniani tällä syvästi ravitsevalla hius- ja vartaloöljyllä, joka kosteuttaa päästä varpaisiin. Tuotteeseen on haudutettu intialaista ruusua ja manteliöljyä, ja voin elvyttää itseäni tällä hemmottelevalla kuivaöljyllä. Ohjeessa käsketään laittamaan tuotetta sekä hiuksiin että vartalolle antamaan voimaa keholle, mielelle ja sielulle.

Aikamoisia lupauksia, aikamoinen tuote. *Hiven sarkastista hymähtelyä* Mutta Ritualsin tuotteet ovat yleensä aivan ihanan tuoksuisia ja tuntuisia, joten otan mielelläni tämän käyttöön kuivan talvi-ihon hoitoon.
Rituals The Ritual of Ayurveda Dry Oil
Itse koen olevani sen verran kuormittunut ja vähissä voimissa, etten aivan heittämällä usko sisäisen harmoniani liikahtavan minkään kosmetiikkatuotteen voimalla yhtään mihinkään, mutta kauniit ja hyväntuoksuiset tuotteet tuovat iloa aina sen hetken, kun niitä laittaa, joten ehdottomasti tulee tämä tuote käyttöön!

Löysin jostain netistä tämän koon tuotteen myynnissä hintaan 7,50 euroa ilman postikuluja, joten nyt olisi kalenterin tuotteita kasassa jo 135,50 euron arvosta - verrattuna ostohintaan 89 euroa.

Edelleen joka aamu kyllä ihastelen kalenterin ulkomuotoa, tyylikästä ja eleetöntä sinikultaista sävyä. Laatikosto on paksua kartonkia ja esikoiseni jo mietti, että sen voi sitten ottaa omaan täyttökäyttöön sitten ensi vuoden joulukuussa. Ei paha idea, omatekemäni kalenteri vuosien takaa on kosmetiikalle ym., joka tyttöjäni jo kiinnostaa, hiukan pieni.

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Ei kommentteja: