lauantai 14. joulukuuta 2019

Päivä 12: Kurkku kuntoon!

Aika ihanan joulukalenterini luukusta numero 12 tuli tuote, jota en ole koskaan ajatellut tarvitsevani: kaula- ja decolletéevoide. Olen aika simppeli kuitenkin ihonhoidon suhteen ja ohuen silmänympärysihoni kannalta ymmärrän, että silmänympäryksiin tarvitaan erilaista voidetta kuin muualle kasvoihin, mutta olen kyllä tähän asti pärjännyt kasvovoiteella myös kaulan alueella. Päivävoide ja yövoide silloin, kun niitä erikseen käyttää, ovat tähän asti hyvin riittäneet kaulapuolellekin...

Tälläkin kertaa tuote tulee merkiltä, jota en tunne entuudestaan: Prai Throat & Décolletage Crème 15 ml. Mukana seurasi lappunen, joka kertoo, että voin paljastaa nuorennäköisen ihon tämän kevyenkevyen koostumuksen avulla, joka on suunniteltu ikääntyneemmälle iholle. Tuotetta on rikastettu hyaluronihapolla, ja voide kosteuttaa, kiinteyttää ja jättää kaulan ja décolletée-alueen nuorekkaaksi ja hehkuvaksi.
Itselle tulee taas mieleen, että kyllä nämä tuotekuvaukset ja -lupaukset kuulostavat hiukan naiiveilta ja markkinointipuheelta - mitä ne siis kyllä ovatkin - etenkin, kun niitä näin sarjatulella tutkii. Parempi vetää itse johtopäätökset ja kokeilla!

Nettiselailun perusteella tämän tuotteen hinta tälle matkakoolle ilman erityisiä alennuksia on 10,95 euroa. Tämän tuotteen myötä koko kalenterin arvo tällä hetkellä, kun 12 päivää joulukuusta on kulunut, on n. 295 euroa.


Ei kommentteja: