sunnuntai 15. joulukuuta 2019

Päivä 15: Alastomista huulista lohikäärmeen vereen

Tänä aamuna joulukalenteristani tulikin jännittävä tuote: lohikäärmeen verta sisältävä huulinaamio! Itse ihmettelin ensin, että whaaat, eihän lohikäärmeitä ole olemassa, joten miten voi olla niiden verta, ja että se on kyllä sitten todella huuhaata...
Tuotemerkki on jälleen kerran minulle uusi: Rodial ja tuotenimi siis Dragon's Blood Lip Mask. Mukana seuraava lappu kertoo minulle, että voin hemmotella huuliani tällä bioselluloosanaamiolla, joka tuottaa intensiivisen kosteutuksen ja sileät, pehmeät huulet hyaluronihapolla. Se viilentää huulia ja on täydellinen tapa korjata huulet (mitä, käytetäänkö vain rikkinäisiin huuliin?? Mitä jos on ehjät huulet??).

Maskin kyljessä kerrotaan lohikäärmeepuu-uutteesta, englanniksi dragon's blood, että se on jollakin tavalla palauttavaa ja ilmeisesti tällä maskilla on myös pulleuttava ominaisuus (plumping). :)

Opiskelin hiukan netistä tätä lohikäärmejuttua ja sitä saadaan tietyistä kasveista, kuten ihmepensas, ja sitä on käytetty jo ammoisista ajoista mm. väriaineena, lääkkeenä ja suitsukkeissa. Jännittävää. Ilman muuta tämä lähtee kokeiluun.
Pienen googlauksen jälkeen löysin tuotteen normaalihinnalla 7,90 euroa. Tämä viiden gramman pussi siis. Tässä vaiheessa mennään sitten kalenterissa summassa 325 euroa, jota nämä tuotteet olisivat jo maksaneet. Vielä kymmenen luukkua jäljellä, jei!

2 kommenttia:

Helmi Nainen kirjoitti...

Lohikäärmeen verta huulilla. Ei ihme, jos vähän pulleuttaa ;) No ei, ihan mielenkiintoiselta kuulostaa!

Leonida kirjoitti...

Kyllä niitä markkinointikikkoja löytyy kaikenlaisia! :D :D