maanantai 2. joulukuuta 2019

Päivä 1: Aikuisen joulukalenteri - hyvää joulua minulle!

Ylläripylläri, minä täällä taas! *Taas* on siis sarkasmia. Jostain syystä tuli fiilis kirjoitella blogiin. Ei mitään maata mullistavia syvällisiä ajatuksia vaan joulukalenterin antimista!!!

Joitakin vuosia sitten ällistytin perheeni (ja itseni) tilaamalla Lookfantasticilta kosmetiikkakalenterin, joka olikin valtavan suuri yllätys ihan kirjaimellisesti. Luulin sen olevan mittasuhteiltaan huomattavasti pienempi ja silmät selällään sitä sitten purettiin postipaketista ja ihasteltiin lasten kanssa. Mies hymähteli. Maksoi ihan turkasesti, muistaakseni ehkä 115 euroa - se oli silloin puntahinnoiteltu. Valtavan ihanaa oli availla luukkuja ja ihmetellä päivittäin, mitä sieltä tulee. Silloin en katsellut mitään "unboksausvideoitakaan", vaan kaikki oli yllätystä.

Kalenterista jäi hyvä mieli, vaikken sitten seuraavina vuosina sitä raaskinutkaan tilata. Ennen kuin nyt.

On ollut sellaista menoa tämä vuosi, että tuli mieleen antaa itselle joululahja. Kurkistelin moniakin kosmetiikkakalentereita - niitä on tullut vähintään triplasti enemmän markkinoille sen ensimmäiseni jälkeen, mutta katsottuani alun eräästä "unboksauksesta" ennen ostopäätöstäni valitsin Lookfantasticin. Hintakin oli pudonnut, 89 euroa, eikä postimaksuja, vaikka kalenteri painaa paljon. On tuo edelleen kallis, mutta jo ensimmäisen luukun sisältö on hyvä, niin eiköhän tuo joululahja ole ihan passeli minulle.

En muuten sitten tee mitään kaupallista yhteistyötä minkään tahon kanssa - pitäisi olla vähän useammin päivittyvä blogi, luulen - ja olen siis ihan omilla rahoillani kalenterin ostanut. Siksi kuvatkaan eivät loista laadullaan, vaan ihan omalla kännykamerallani olen ne ottanut. Eikä minulla ole erityisen hyvä kamera kännyssä.

Tämän vuoden kalenteri on kyllä kaunis. Silmä lepää tummansinikultaisessa värityksessä ja kalenteri tuntuu laadukkaalta ihan päältä päinkin jo.
Kalenterin kannet pysyvät kiinni magneetilla.

Mikä ihana näky nämä laatikot!
Tämä uusi kalenteri on toteutettu jo paljon paremmin kuin edellinen. Tosin laatikot ovat helposti avattavissa, joten joku kärsimätön saattaa käydä kurkkimassa niitä etukäteen, mikä ei tietenkään ole yhtään hauskaa jälkikäteen. Mietin jo jatkokäyttöä laatikoille, koska ne ovat itse asiassa aika syviä. Ehkä laitan niitä joulun jälkeen laatikkooni meikkien lajittelijoiksi...

Ihanaa, 25 luukkua!
Eilen avasin ensimmäisen luukun ja se kyllä täytti kaikki odotukset. Morphen kaunis, käteen tukeva meikkipaletti lämpimissä kimalle- ja mattasävyissä.


Näille tulee kyllä käyttöä. Kuva ei tee oikeutta ensimmäiselle kullankiiltoiselle sävylle.
Katsoin netistä arviota paletin normaalihinnasta ja se on n. 14 euroa. Ihan hyvä ekan päivän lahja!

2 kommenttia:

Helmi Nainen kirjoitti...

Onpa Ihana! Heh, mä ihastelen laatikostoa jo jatkojalostukseen kannalta :) Ja sen hyvän mielen, minkä kalenteri ylipäätään antaa.
Kivaa seurata! Ja kiva, että sulle tuli bloggausolo!

Kata kirjoitti...

<3 Kiva, kun olet siellä!

Juu, ihan samat mietteet, noista laatikoista jo mielessäni sommittelen meikkilaatikoihin uudet sisustat. :)

Mistähän lie tulikaan bloggausolo. Ehkä tarvitsen taas kivoja omia hetkiä enemmän, kun niitä on ollut todella harvakseltaan pari viime vuotta...