maanantai 2. joulukuuta 2019

Päivä 2: Kutrit kuntoon

Tänään Lookfantasticin joulukalenterini kakkosluukusta löytyi testauskokoinen 30 ml hiustuote itselleni uudelta merkiltä Living Proof.

Tuote on todellinen monitoimi-ihme - ainakin tuubin kyljen mukaan: Perfect hair Day. 5-in-1 styling treatment. Jokaisen luukun sisällä oleva lappunen kertoo tuotteesta ja sen käytöstä, mikä on myös mukava parannus edelliseen LF-kalenteriini.

Tästä tuotteesta kerrotaan, että se lisää vahvuutta ja kiiltoa kiharoihin koostumuksella, joka siloittaa, tuo volyymiä ja hoitaa. Mukana on lämpösuoja 230 asteeseen asti, eikä tuote tee hallaa myöskään värihiuksille, vaan antaa kimmoisuutta.

Nettisurffailu kertoo, että varsinainen matkakoko tuotteesta on 60 ml, joka maksaa vajaan 10 euroa. Tässä on siis puolet siitä määrästä. Saa nähdä, mitä tykkään, aion kyllä kokeilla, mitä luonnonkihara latvakuiva kuontaloni siitä sanoo.

Tästä kalenterista on siis tulossa yhteensä 25 tuotetta, joista ihan varmasti osa on itselleni turhia, tai eivät sovi muuten. Siihenkin olen varautunut - täältä saattaa lähteä lahjoihinkin täytettä ainakin täyskokoisista tuotteista!

3 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Mä ostin ton kalenterin ja olin siihen oikein tyytyväinen <3 Välillä pitää äitiäkin hemotella <3 Iloa viikkon <3<3

Taru kirjoitti...

Eli hemmotella ;)

Kata kirjoitti...

Ai ostit, no onneksi nämä minun raporttini tulevat aina viiveellä, kun arkiaamuina ei ehdi juttuja kirjoitella. :D

Kiva, kun sinäkin olet siellä! <3 <3